Biopark Cosmetics Jasmine Essential Oil

Warme, bloemige, zoet exotische geur

€ 13,89

(€ 2.778,00 / l, Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 5 ml

Bezorging uiterlijk op donderdag, 02. februari als je voor 07:00 vandaag bestelt.

Op voorraad

Gratis verzending naar Nederland vanaf € 47,90.
Verzend- en retourinformatie

Kenmerken & Voordelen

  • Verjongt lichaam en geest
  • Ideaal voor massages
  • Verstevigt de huid
  • Ontspant pijnlijke spieren

Art. nr.: BPC-BIOP015, Inhoud: 5 ml, EAN: 3830066650157

Beschrijving

Doel van het gebruik: luchtverfrissing met een verdamper.

Beschrijving en gebruik: Oplosmiddel gewonnen uit jasmijnbloemen. Het heeft een diepe gouden tot roodbruine kleur en een sterke, warme, bloemige, zoete exotische geur. Essentiële olie van jasmijn is een van de belangrijkste oliën die voor aromatherapie wordt gebruikt, omdat het behoorlijk effectief is. Aroma van etherische olie van jasmijn kan je lichaam en geest verjongen. Lichaamsmassage met verdunde etherische olie van jasmijn zal je hele lichaam doen smelten en ziektes zoals pijn in gewrichten genezen en het wordt traditioneel gebruikt om de buik van zwangere vrouwen te masseren om de bevalling te verlichten. Deze olie is een van de meest bekende afrodisiaca en is zeer goed voor mensen met seksuele problemen. Het wordt ook gebruikt tegen depressie, voor ademhalingsorganen, pijnlijke spieren en voor het vergroten van de huidtonus. Het kan worden toegevoegd aan cosmetische producten voor droge, gevoelige of vette huidverzorging en aan lichaamslotion tegen littekens en striae.

Past goed bij: bergamot, roos, sandelhout, alle citrusoliën.

Interessante feiten: Jasmijn is een groenblijvende struik met bedwelmende geurige witte stervormige bloemen, die tot 10 meter hoog wordt. Het groeit in warme gematigde en tropische delen van de wereld. De meeste soorten Jasmijn zijn klimmers - ze groeien door op de andere planten te klimmen of hebben een structuur nodig om op te staan. Ze noemen het de koning van de bloemen en het is een van de meest populaire planten die worden gebruikt voor parfumering. Het is afkomstig uit Azië en Afrika; het is in de 17e eeuw in Europa aangekomen en werd al snel de basis van alle parfums. Jasmijnbloemen zijn uiterst fragiel - ze worden nog steeds met de hand geplukt en snel behandeld volgens oude methoden om hun eigenschappen te behouden.

Waarschuwingen: lees het etiket aandachtig en volg de instructies voor gebruik. Alleen voor uitwendig gebruik, niet voor inname. Niet onverdund gebruiken. Kan bij sommige mensen huidgevoeligheid veroorzaken. Vermijd tijdens zwangerschap.

Product Type Google Base: Algemeen
Productsoorten: Essentiële oliën
Merk: Biopark Cosmetics
Geuren: Bloemig

Ingrediënten (INCI)

Veiligheid

Veiligheids- en Gevaarinstructies

Signaalwoord : waarschuwing

Veiligheidsinstructies:

  • P261 - Inademing van stof/rook/gas/nevel/damp/spuitnevel vermijden.
  • P273 - Voorkom lozing in het milieu.
  • P280 - Beschermende handschoenen/beschermende kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
  • P302 + P352 - In geval van contact met de huid: Wassen met veel water.
  • P501 - Inhoud / verpakking afvoeren naar gemeentelijk inzamelpunt voor verontreinigende stoffen.

Gevaarinstructies:

  • H315 - Veroorzaakt huidirritatie.
  • H411 - Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Vragen & antwoorden over Biopark Cosmetics Jasmine Essential Oil

Krijg specifieke antwoorden van klanten die dit product hebben gekocht.

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Biopark Cosmetics Jasmine Essential Oil

20 recensies in andere talen

4,6 van 5 sterren
5 Sterren
32 (82%)
4 Sterren
2 (5%)
3 Sterren
3 (7%)
2 Sterren
1 (2%)
1 Sterren
1 (2%)

39 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 20 recensies in een andere talen


Vergelijkbare producten

Anderen kochten ook: