Natuurlijke cosmetica van Biopark Cosmetics

Het Sloveense merk Biopark Cosmetics biedt de puurste natuurcosmetica van de hoogste kwaliteit - zorgvuldig geproduceerd en aansprekend verpakt!

Per categorie shoppen

Biopark Cosmetics: 168 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Biopark is een bedrijf met ervaring in de productie en verkoop van natuurcosmetica. Maar toch zien de oprichters, Peter und Tejka Novšak, hun werk als veel meer dan alleen verkopen: Ze bieden ondersteuning om tot een natuurlijke en kwalitatief hoogwaardige levensstijl te komen. Zelf leven ze met passie voor de natuur en de omgeving, die ze ook in hun bedrijfsfilosofie hebben gestopt.

Het belangrijkste doel van Biopark is natuurlijke en gezonde alternatieven voor conventionele cosmetica aan te bieden - omdat de natuur alles biedt wat je nodig hebt voor gezondheid en welzijn.

Biopark Cosmetics biedt een grote keus aan oliën, hydrolaten, plantaardige en mineraalpoeders en andere plantaardige producten.

De producten worden verder proefdiervrij geproduceerd, voldoen aan de EU-voorschriften en onderscheiden zich door de unieke prijs/kwaliteitsverhouding. Tenslotte hoort het bij de filosofie van het bedrijf om gezonde en natuurlijke producten toegankelijk te maken voor iedereen, omdat men er bij Biopark van is overtuigd dat een gezonde levensstijl geen financiële kwestie zou moeten zijn!
Aan het einde van de productielijn staan de kwalitatief hoogwaardigste producten voor een eerlijke prijs.

De producten van Biopark zijn tot 100%:

  • Natuurlijk
  • Vrij van SLS & SLES
  • Zonder parabenen en andere schadelijke substanties
  • Dierproefvrij geproduceerd
  • Als natuur- of biocosmetica gecertificeerd