Koop eenvoudig en veilig bij EccoVerde!

Ecco Verde bevat momenteel meer dan 20.800 natuurlijke en biologische cosmetische producten geproduceerd door een groot aantal internationale merken - en het aantal neemt voortdurend toe! Ons assortiment varieert van handcrèmes, shampoos en lichaamsverzorgingsproducten tot huidvriendelijke, minerale make-up en schoonheidstools. Zo vindt u zeker wat u zoekt bij Ecco Verde.

Net zo goed als conventionele cosmetica

Natuurlijke cosmetica doen op geen enkele manier onder voor chemische, synthetische cosmetische producten. Integendeel! Met natuurlijke cosmetica doe je niet alleen iets goeds voor je lichaam, maar ook voor het milieu! Onze producten zijn vrij van schadelijke chemische cocktails of microplastics en bestaan uit hoogwaardige biologische oliën en plantaardige grondstoffen, waarvan de meeste worden verkregen uit gecontroleerde biologische landbouw.

Alleen de real deal - geen compromis!

Het grootste deel van onze productselectie heeft natuurlijke cosmetische certificaten. En de weinige merken ins assortiment dit niet doen, doen dit puur omdat het een duur proces is. De meeste van deze merken zijn kleine familiebedrijven die liever investeren in productverbeteringen dan in certificeringen. Je kunt er echter van op aan dat deze merken voldoen aan natuurlijke cosmetische normen - zelfs zonder de officieel certificaat.

Hoe kun je er zeker van zijn dat de producten in onze online winkel inderdaad natuurlijk zijn als ze niet gecertificeerd zijn?

Ecco Verde doet geen concessies als het gaat om natuurlijke cosmetische normen en kwaliteitsproducten. Door dit te doen, kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten ons vertrouwen en zo zonder zorgen kunnen bereiken wat ze zoeken.

Hoe gaan we door met het afzien van een compromis? Dat is simpel: een merk wordt op twee manieren overgenomen.

  1. Wanneer een merk een of meerdere certificeringen van natuurlijke cosmetica draagt ​​die de kwaliteit van hun producten garanderen.
  2. Wanneer een merk geen officiële certificering voor natuurlijke cosmetica draagt, wordt dit grondig beoordeeld door ons acquisitieteam. Alleen als en wanneer de producten in overeenstemming zijn met natuurlijke cosmetische normen, voegen we ze toe aan ons assortiment.

We volgen uitzonderlijk strenge richtlijnen als het gaat om het beoordelen van een merk - zonder compromis. Een merk wordt niet toegevoegd aan onze selectie als het niet voldoet aan de normen voor natuurlijke cosmetica, hoe hoog de vraag ook is. Af en toe worden de samenstelling of formules van afzonderlijke producten aangepast. In dergelijke gevallen worden de producten opnieuw beoordeeld om ervoor te zorgen dat nog steeds aan de natuurlijke cosmetische normen wordt voldaan.

We zijn erg voorzichtig als het gaat om merken die zowel conventionele als natuurlijke producten ontwikkelen. Bij Ecco Verde komen dergelijke merken weinig voor. Als dat wel zo is, geven we alleen de producten weer die echt natuurlijk zijn. Dat gezegd hebbende, neigen we ernaar af te zien van het aanbieden van merken die een dergelijke productcatalogus aanbieden.

Winkelen bij Ecco Verde is gemakkelijk en eenvoudig

Vergeet lange wachtrijen en winkelwagentjes! Blader door onze online catalogus, selecteer uw favoriete artikel, kies een handige betaalmethode zoals Creditcard, Paypal, Incasso, vooruitbetaling of Directe bankoverschrijving, en wij zullen de rest behandelen. Ons vriendelijke en competente klantenserviceteam helpt je graag met eventuele vragen.