Beauty blog

Natuurlijke sponzen van Cose della Natura

Zeesponzen worden al eeuwenlang gebruikt in schoonheidsverzorging en persoonlijke reiniging. Ze zijn bijzonder resistent en bieden, afhankelijk van hoe ze worden verwerkt, een massage- en peelingeffect.

Carbon Star uit Pai

Voor de verzorging van de onzuivere huid is een pikzwarte gezichtsolie ideaal gedurende de nacht. Zo krijgt het woord schoonheidsslaapje een hele nieuwe betekenis.

Milieuvriendelijke verpakkingen op een nieuw niveau

Buitenverpakkingen voor cosmetica maken een aanzienlijk deel uit van geproduceerde verpakking en dus ook van ons afval. Met kartonnen dozen van graspapier zijn deze eindelijk composteerbaar en dus veel milieuvriendelijker bij de productie en...

Weetjes over deodorants

Hoe werken natuurlijke deodorants en wat zit er precies in? Veel mensen stellen zichzelf deze vraag. In deze blog gaan we er dieper op in. Lees snel verder.

HEJ ORGANIC Sensitief voor de gevoelige huid

Het geheim voor de optimale verzorging voor een gevoelige huid kan moeilijk te kraken zijn. Elke huid is uniek en heeft iets anders nodig daarom moeten gevoelige huidtypes met bijzondere aandacht verzorgd worden. HEJ ORGANIC dacht hierover na.

Vind de juiste huidverzorging bij het gebruik van maskers

Onze huid ondergaat extra veel mechanische belasting en heeft daarom meer aandacht nodig dan normaal door het gebruik van mondmaskers. Met een zorgvuldige reiniging en verzorging kan men voor een frisser en aangenamer huidgevoel zorgen.