lavera Naturkosmetik

Natuurlijke cosmetica & verzorgingsproducten

Ontevreden met conventionele cosmetica, begon de oprichter Thomas Haase in de jaren 70 met het bestuderen van literatuur over zalven en cosmetica. Hij vond al snel een alternatief voor zijn huidbehoeften, puur gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Met zijn visie om natuurlijke cosmetica te ontwikkelen voor iedereen, steeds met de nieuwste innovaties, is hij al meer dan 40 jaar een pionier op het gebied van natuurlijke cosmetica. Zijn eerste product werd gecreëerd met de hoogste eisen aan biologische ingrediënten en hun doeltreffendheid: een lippenbalsem. Het is de hoeksteen van het merk lavera, dat steeds meer mensen inspireert, ook in het buitenland, en nog steeds in het assortiment te vinden is.

Per categorie shoppen

lavera: 174 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Sinds de oprichting van lavera in 1987 bieden ze geheel natuurlijke producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ook draagt het gehele assortiment al meer dan 10 jaar het zelf ontwikkelde bio-logo. Dit vertegenwoordigt de meer dan 300 bio-ingrediënten op plantaardige basis, plantaardige vloeistoffen en bio-plantencomplexen, die lavera grotendeels zelf produceert in de streek van Hannover, Duitsland. Zo kunnen zij de hoogste kwaliteit van hun natuurlijke cosmetica garanderen en effectief bijdragen tot het behoud van de natuurlijke hulpbronnen.

Kenmerken van het merk lavera:

  • 100% natuurlijke & biologische producten
  • Glutenvrije lipverzorging
  • Silicoonvrije haarverzorging
  • Green Brand-keurmerk
  • Gecertificeerd volgens de internationaal erkende NATRUE-norm

Ontdek de geliefde Basis Sensitiv All-Round Cream, speciaal voor de gevoelige huid, de heerlijk verzorgende Moisture & Care Shampoo of één van de effectieve tandpasta's, zoals bijvoorbeeld de Complete Care Tandpasta.