Onze groep - Dit is Niceshops


Wie wij zijn

Deze webshop is onderdeel van de Niceshops groep. Wij, de Niceshops groep, zijn een Oostenrijkse onderneming die zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen van online shops in uiteenlopende productsegmenten. Ondertussen zijn wij in meerdere Europese markten vertegenwoordigd.

Elke maand bezoeken bijna een miljoen mensen onze shops - daarmee genereren wij maandelijks meer dan 25.000 bestellingen, die vanuit ons distributiecentrum in het zuidoosten van Oostenrijk over de hele wereld gaan.

Al onze webshops hebben een aantal dingen gemeen:

 • een fijn gesorteerd aanbod uit de betreffende sector
 • een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
 • perfecte, snelst mogelijke levering en voltooiing van het aankoopproces
 • probleemloos garantie- en inruilrecht
 • altijd een goed humeur en een vriendelijke communicatiecultuur in klantcontact
 • EN: veel vaste klanten die de winkels constant meer naar hun wensen aanpassen door middel van feedback

Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze bedrijfscultuur.

Al in de planningsfase van ons nieuwe logistieke centrum lag de nadruk op duurzaamheid en dit stroomde door naar vele delen van de constructie. We wilden een milieuvoorbeeld zijn en niet terugdeinzen voor kosten en inspanningen. De belangrijkste duurzaamheidsfactoren bij de bouw van het logistieke centrum waren:

 • Hout - de natuurlijk hernieuwbare grondstof speelde een belangrijke rol in de constructie. In totaal werd in het hele centrum 680 kubieke meter hout gebruikt. Omdat er één ton CO2 in elke m³ hout wordt opgeslagen, kan 680 ton CO2 worden gebonden. Ter vergelijking: slechts één ton CO2 staat gelijk aan een rit van 4.900 kilometer. Dat is naar Moskou en terug!
 • Isolatie - Ook een goede isolatie was erg belangrijk voor ons om zoveel mogelijk energie te besparen. De isolatiewaarde van het dak is ongeveer 0,18 W / m2K, wat een zeer goede waarde is. Daarnaast is er een muurisolatie in de dikte van 16 cm, wat overeenkomt met de isolatie van een vrijstaand huis!
 • Warmte en koeling - Op minder dan een kilometer van ons nieuwe logistieke centrum bevindt zich een biogasinstallatie met een verbrandingsinstallatie voor biomassa.
  Dus in plaats van ons eigen gasvuursysteem te installeren, hebben we besloten ons nieuwe logistieke centrum te verwarmen met behulp van de biogasinstallatie en de biomassaverbrandingsinstallatie.
  Toen we hoorden dat de restwarmte van de biogasinstallatie eigenlijk alleen in de winter wordt gebruikt, en tijdens de zomer nutteloos wordt afgevoerd, installeerden wij een absorptiekoelmachine in plaats van normale airconditioning. Dit wordt nu uitgevoerd met de restwarmte van de biogasinstallatie. Hoewel de absoptiekoelmachine drie keer zo veel kost als een conventionele airconditioning, besparen we ongelovelijk veel energie. Het gebruik van de onbenutte afvalwarmte en het onbenutte potentieel van reeds bestaande, hernieuwbare energiebronnen te benutten, was voor ons ongelovelijk logisch.Dankzij de aansluiting op de biogasinstallatie en het gebruik van restwarmte kunnen we een vermogen van 600 kW voor warmte en 550 kW voor koude besparen. Ter vergelijking, als je 180 dagen per jaar beide apparaten zou gebruiken, zou je per jaar gemiddeld 1.680 kWh verbruiken. Met deze hoeveelheid energie kun je bijna 3,5 jaar tv kijken (op een gemiddelde tv).
 • We kopen apparaatkoelingeenheden voor maximale energie-efficiëntie en als het gaat om de aanschaf van computerhardware, besteden we minder aandacht aan prestaties dan aan het besparen van energie..
 • Pakketvulling - We besteden ook aandacht aan duurzaamheid bij het verzenden van onze pakketten. Om deze reden hebben we het vulmateriaal van onze pakketten waar mogelijk vervangen door composteerbaar materiaal. 95% van onze pakketten hebben nu biologisch afbreekbare biochips als vulling.

Naast harde feiten over duurzaamheid, zijn de zachte factoren, dat wil zeggen de mens, ook belangrijk voor ons.

 • Oplettendheid - Het is voor ons belangrijk dat milieubescherming bij elke medewerker persoonlijk begint. Daarom zorgen wij er altijd voor dat onze apparaten buiten openingstijden zijn uitgeschakeld. Ook hechten wij waarde aan een correcte afvalscheiding.
 • Leveranciers - Keer op keer stellen we duurzaamheid, productiemethoden en filosofie ter discussie bij onze leveranciers. Alleen op deze manier kunnen we de beste producten en de beste productienorm voor u garanderen.
  Twijfelachtige producten worden uit het assortiment gehaald of worden natuurlijk niet eens toegevoegd.

Duurzaamheid en milieubescherming zijn centrale pijlers van de bedrijfsfilosofie voor de hele Niceshops-groep. We hebben maar één planeet. Daarom is iedereen in ons bedrijf actief betrokken bij het behoud van zijn schoonheid en diversiteit.

Ecco Verde

Ecco Verde - De shop voor natuurcosmetica

Bij Ecco Verde kun je een uitgebreide selectie van natuurlijke cosmetische producten van internationale fabrikanten vinden. Van handcrèmes, shampoos en lichaamsverzorgingsproducten tot een brede selectie van huidvriendelijke, minerale make-up. Ecco Verde heeft alles wat je hartje begeert!

Hier kun je hoogwaardige natuurcosmetica vinden: Ecco Verde Deutschland | Ecco Verde International

VitalAbo

VitalAbo - De Feel-Good Shop

VitalAbo biedt een gevariëerd aanbod van voedingssupplementen op het gebied van gezondheid, sport en welzijn van gerenommeerde fabrikanten die online te koop zijn - en tegen een redelijke prijs inclusief gratis verzending!

Voedingssupplementen en sportvoeding: VitalAbo Deutschland | VitalAbo International

EquusVitalis - Paardensupplementen

Bij EquusVitalis kun je kiezen uit een brede selectie basisvoedingsmiddelen, mineralen, specialiteiten en verzorgingsproducten voor je paard online. Bekende merken die je in onze winkel vindt, zijn onder andere de marktleiders St. Hippolyt, Eggersmann, Stiefel, Nösenberger, Lexa en Gladiator Plus, evenals ons hoogwaardige merk EquusVitalis.

Paardenvoer van hoge kwaliteit en meer: EquusVitalis Deutschland | EquusVitalis International

Genuss Region Shop

Genuss Region - Culinair uit Oostenrijk

GENUSS REGION ÖSTERREICH is een geregistreerd handelsmerk van Agrarmarkt Austria Marketing GmbH en het ministerie van levensmiddelen. Het maakt de regionale landbouwproducten en -specialiteiten zichtbaar. De sterke punten van Oostenrijk zijn de kenmerkende culturele landschappen en de culinaire specialiteiten die het land produceert. Regionaal typische voedingsmiddelen betekenen niet alleen genot, maar ook identiteit en verwantschap.

Het beste uit Oostenrijk tot de huisdeur geleverd: Genuss Region Shop International

Bloomling

Bloomling - Betover je tuin

Betover je tuin of balkon met de producten van Bloomling. Zo'n grote selectie van planten vind je in bijna geen enkele andere kwekerij. Online kun je rustig kiezen tussen de verschillende soorten en variëteiten van de volledige plantendiversiteit en ze vervolgens samen met de benodigde potten direct bij de voordeur laten leveren.

Hoogwaardige zaden en accessoires voor de tuin: Bloomling Deutschland | Bloomling Österreich

Ayurveda101

Ayurveda101 - Voor de ayurvedische levensstijl

Ayurveda101 biedt je geselecteerde ayurvedische voedingsmiddelen, supplementen en producten voor lichaamsverzorging, massage en welzijn. Bij het kiezen van ons voedsel hebben we er voor gezorgd dat alleen natuurlijk en voornamelijk biologisch voedsel van de hoogste kwaliteit in ons assortiment is opgenomen. Alle producten bevatten geen chemische toevoegingen en kunstmatige smaakstoffen.

Alles rund um Ayurveda: Ayurveda101 Deutschland | Ayurveda101 International

Lederhose

Lederhose - Tijd voor klederdracht

Hier leveren we iets traditioneels in de hele wereld. We hebben ons geconcentreerd internationale verzending, zodat er nu in de verste uithoeken gejodeld kan worden. Lederhose.com is de plek voor een stoere leren broek, iconische accessoires en mooie ideeën die moeilijk verkrijgbaar zijn.

Tijd voor klederdracht: Lederhose.com

Aquatadeus

Aquatadeus - Buitengewone verzorging

Uniek natuurlijk water met uitzonderlijke eigenschappen. Aquatadeus is een geneeskrachtig water dat in Oostenrijk wordt erkend vanuit de natuur in Steiermark (Oostenrijk), onvervalst en zonder toevoeging van ingrediënten.

Ontdek het op: Aquatadeus International

BikeOnlineShop

BikeOnlineShop - Voor de professionele wielrenner

40.000 producten voor professionele wielrenners en allen die dat willen worden. Topmerken en producten voor alle soorten fietsen vind je in de online shop.

100erte Marken und tausende Produkte für echte Radprofis: Bikeonlineshop Österreich | WowBikeParts Deutschland

Interismo - Hoogwaardige woonaccessoires

Jouw online shop voor woonaccessoires. Op deze pagina's vind je alles wat je hartje begeert op het gebied van decoratie. De hoogste kwaliteit woonaccessoires van de meest gerenommeerde fabrikanten voor jouw persoonlijke interieur.

Wonen met stijl: Interismo Deutschland | Interismo International

pools.shop - Alles voor het zwembad

Alles rondom het zwembad - Of het een complete set is of een individueel product, bij pools.shop vind je het. Mooie zwembaden voor zwemplezier thuis en alles voor het onderhoud.

Zwemplezier voor iedereen: pools.shop