Khadi® 10 Kruiden cellulitisolie

Het geheim van een heerlijk zachte huid

UitverkochtWordt niet meer geproduceerd.

Vergelijkbare producten:

Akamuti Frankincense & Myrrh Body Oil
MATARRANIA Organic Balsamic Body Oil
Bioturm Pilger Olie

Beschrijving

Khadi's 10 Herbs Cellulite Oil is speciaal geformuleerd om het metabolisme van de verschillende huidlagen te stimuleren, waardoor vetten en gifstoffen worden verdreven. De combinatie van kruiden dient om verschillende functies te bieden om warmte te creëren voor een goede bloedcirculatie in de getroffen gebieden. Deze kruiden in combinatie met regelmatige massages activeren het lymfestelsel om vetten en toxines te verwijderen.

Mosterdolie helpt ontgiften, terwijl sesamolie verantwoordelijk is voor het transport van de effecten van de verschillende kruiden naar de cellen. Nagarmotha, ook bekend als cypriol, activeert het metabolisme van de cellen en lost vet op. Vacha stimuleert de zenuwen en trikatu zorgt ervoor dat zweet giftige stoffen en vet verwijdert. Manjistha helpt het lymfesysteem reguleren.

Verschillende kruiden zoals tumeric en ajwain dienen als krachtige reinigingsmiddelen. Kaneel dient om de kruiden en oliën naar de huidlagen te leiden, terwijl kruidnagelolie de bloedcirculatie verhoogt.

Toepassing: voor optimale effecten, masseer het 's morgens en 's avonds in de huid, en laat de olie in de huid absorberen. Verwijder overtollige olie met een doek. Je zult een verwarmend gevoel op de behandelde delen van de huid voelen. Dit geeft aan dat het gewenste effect plaatsvindt, dat wil zeggen dat de bloedcirculatie en lymfatische circulatie worden gestimuleerd.

Alleen geschikt voor extern gebruik. Niet geschikt om op het gezicht te gebruiken. Niet op beschadigde huid aanbrengen.

Productsoorten: Huidverzorgingsolie
Huidtype: Sinaasappelhuid
Merk: Khadi®
Eigenschappen: Vegan
Geuren: Kruiden
Certificaten: BDIH Naturkosmetik

Aanvullende informatie

Ingredients (INCI): Sesamum Indicum (Sesamöl)**, Brassica Juncea (Braunes Senföl)*, Rosmarinus Officinalis Oil (Rosmarin)*, Zingiber Officinalis (Ingwer)*, Cyperus Rotundus (indisches Nussgras)*, Acorus Calamus (Kalmus)*, Citrus Medica Limonum Peel Oil (Limone)*, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil (Orange)*, Piper Nigrum (Pfeffer)*,Piper Longum (Pippali)*, Curcurna Longa (kurkuma)*, Cinnamomum Cassia Extract (Zimt)*, Pogosternon Cablin (indisches Patchuli)*, Rubia Cordifolia (Manjistha)*, Carum Copticum (Königskümmel)*, Eugenio Caryophylllus (Nelke)*, Crocus Sativus (Safran)*, Linalool***, Limonene***, Citral***, Geraniol***, Cinarnyl*, Alcohol***, Eugenol***, Cinnamal***, Coumarin***, Benzyl Benzoate***,

*Bestandteil nat. ätherischer Öle
**aus kontrolliert biologischem Anbau
*Bestandteil nat. ätherischer Öle & aus kontrolliert biologischem Anbau

Toebehoren:

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Khadi® 10 Kruiden cellulitisolie

759 recensies in andere talen

4,1 van 5 sterren
5 Sterren
455 (40%)
4 Sterren
395 (35%)
3 Sterren
175 (15%)
2 Sterren
56 (5%)
1 Sterren
33 (2%)

1114 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 759 recensies in een andere talen