TEA Natura Rode Henna "Mogano" (Henna + Indigo)

Zachte kleur met variabele kleurintensiteit!

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

De opvolger van dit product:

Beschrijving

Het verven van het haar met Henna is een van de oudste methoden van de kleuring die er is. In vergelijking met conventionele kleurbehandelingen is het gebruik van Henna veiliger en minder schadelijk. De Henna van Tea Natura is afkomstig van Indiase Fair Trade-projecten, zoals Naturveda Biotech uit Pondicherry, een al lang bestaande zakenpartner van TEA.

Henna kleurt het haar alleen op een natuurlijke manier, versterkt en verdikt het, zodat het meer volume geeft. Regelmatig gebruik van Henna regenereert en versterkt de hoofdhuid. Haar wordt sterker en glanzender, terwijl de schilferigheid wordt verminderd.

Veel van de commerciële Henna-producten bevatten een additief met de naam natrium picramaten, een synthetisch bindmiddel, dat het gebruik van Henna versnelt, waardoor het effectiever wordt. De producten geproduceerd door TEA bevatten dit schadelijke ingrediënt echter niet.

Toepassing: meng, afhankelijk van de lengte van je haar, ongeveer 4 eetlepels Henna poeder met warm water en mix tot een romige pasta is gevormd. Om de levensduur van de Henna te verlengen, kan een theelepel zout aan de pasta worden toegevoegd. Laat de pasta ca. 15 minuten, terwijl je af en toe het mengsel roert en daarna op vochtig haar aanbrengt. Bedek het haar met een douchekap en laat de Henna-pasta gedurende één à twee uur op het haar zitten.
Je kunt het haar tijdens deze periode met een föhn verwarmen. Dit bevordert de levensduur van de kleur.
Kastanjebruin gekleurd haar wordt donkerder bij gebruik van deze kleur en natuurlijk donkerdere haarkleuren, zoals donkerbruin tot zwart, worden voorzien van meer glans.

Merk: TEA Natura
Aanvullende informatie

Ingredients (INCI): Lawsonia Inermis, Indigofera Tinctoria

Toebehoren:

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor TEA Natura Rode Henna "Mogano" (Henna + Indigo)

102 recensies in andere talen

4,4 van 5 sterren
5 Sterren
101 (63%)
4 Sterren
34 (21%)
3 Sterren
13 (8%)
2 Sterren
6 (3%)
1 Sterren
5 (3%)

159 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 102 recensies in een andere talen.