Eindelijk droomhaar van de ene op de andere dag!

Eindelijk droomhaar van de ene op de andere dag!

’s Avonds was je je haar en voorzie je het van de nodige verzorgingsproducten en toch word je wakker met een stormachtig kapsel. We hebben hier verzameld hoe je bad hair days kunt vermijden, op de lange termijn gezonde haar kunt bereiken en tijd kunt besparen bij het stylen in de ochtend!

1. Sokkenstijl

Om lang haar 's ochtends meteen in model te hebben, doe je gewoon een sok over de vlecht. Vorm hiervoor een losse vlecht en vermijd het gebruik van haarbanden of clips van welke soort dan ook. Op deze manier wordt je haar op geen enkele manier beschadigd en drogen de punten minder snel uit! Deze handige haartrend komt van TikTok. Onder andere @ashmarrie12 legt dit uit in haar video's en laat zien hoe makkelijk deze haartruc werkt en hoe los en licht golvend je haar 's ochtends is.

Tip: Werk gewoon een licht stylingproduct in je haar en je droomhaarlook is klaar!

2. Gevlochten kapsel

Als je van comfortabel houdt, kun je vertrouwen op de kunst van het vlechten! Het is het beste om een ​​of twee losse vlechten te vlechten. Het is essentieel dat het los zit, anders breken individuele haarlokken en bereikt de lucht de hoofdhuid niet voldoende, waardoor deze onnodig snel vettig wordt.

Tip: Gebruik een haarelastiekje zonder metalen delen , dan is je haar beschermd tegen pluis en het mooiste eraan zijn prachtige strandgolven. Zonder hittestyling!

3. Twist-style

Als je de volgende dag met momentum wilt beginnen, draai dan je haar achter op je hoofd. Om dit te doen, kun je het haar het beste in vier delen verdelen en deze losjes draaien. Bind vast met een papieren cosmetisch tissue of een zachte haarband.

Tip: Draai je haar niet te ver naar beneden, dit zorgt voor onnodige druk tijdens het liggen! Fixeer de krullen met stylinggel en je bent klaar!

4. Knot

Als je wilt voorkomen dat je lange haar de volgende dag totaal ongetemd of in de war raakt, kun je het beste een heel hoge, losse knot maken.

Tip: Scrunchies van zachte stof zijn de beste partners om dingen mee vast te maken. Na het losmaken eenvoudigweg afwerken met een haarlak en niets staat een subtiel volume met golven in de weg.

5. Open-styling

Als je lang haar hebt, is het zelden mogelijk om met loshangend haar te slapen. Vroeg of laat raakt je haar beschadigd en uitgedroogd en kun je de dag erna nauwelijks meer over een kapsel praten. De constante wrijving met het kussen zorgt ervoor dat je haar vaker dof en verward raakt dan je zou willen.

Tip: Leg je haar over het kussen zodat je er niet op gaat liggen, wat waarschijnlijk niet geschikt is voor onrustige slapers. Deze laatste kunnen kiezen voor kussenslopen met zijde, omdat het zijdeproteïne ook het haar versterkt. Je kunt ook een satijnen bekleding gebruiken of de bovenstaande tips gebruiken.