Natuurlijke make-up van 100% Pure

Make-up, lichaamsverzorging & gezichtsverzorging

Ontdek de producten van 100% Pure, het meermaals bekroonde cultmerk uit Californië! 100% Pure betekent in dit geval helemaal geen chemische of synthetische stoffen. Zo krijg je allround verzorging en make-up met alles wat de natuur te bieden heeft.

Per categorie shoppen

Marken / 100% Pure

100% Pure: 137 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

De producten van 100% Pure maken de merknaam waar: ze zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten.

De fabrikant zegt dat de zuiverheid van zijn volledig biologisch afbreekbare producten zo onschadelijk is dat je ze kunt eten. Want ook de conservering is volledig gebaseerd op natuurlijke actieve ingrediënten zoals Japanse kamperfoelie, Canadese kurkuma, tal van vitamines en een kruidenmengsel, die tegelijkertijd een meerwaarde bieden in termen van een anti-aging effect op de huid.

De make-up producten van 100% Pure zijn een absolute innovatie, omdat hun kleuren zonder uitzondering afkomstig zijn van groente- en fruitpigmenten. Tegelijkertijd zijn deze plantaardige pigmenten extreem rijk aan antioxidanten en beschermen ze zo de huid tegen vrije radicalen.

Duurzaamheid staat niet alleen bij de producten hoog in het vaandel: de etiketten zijn bedrukt met soja-inkt, de verpakking is 100% recyclebaar en voor een groot deel gemaakt van gerecyclede materialen zoals plastic, glas of aluminium.

100% Pure producten zijn 100% vrij van:

  • Synthetische ingrediënten
  • Kunstmatige geurstoffen
  • Petrochemische stoffen
  • Chemische conserveermiddelen
  • Kunstmatige kleurstoffen
  • Dierproeven

Ontdek onze bestsellers zoals de intensief hydraterende Pomegranate Oil Anti Aging Lipstick, de 2nd Skin Foundation met natuurlijke finish of de herstellende Honey & Virgin Coconut Restorative Shampoo.