100% Pure natuurcosmetica

100% Pure natuurcosmetica

Make-up, lichaamsverzorging en gezichtsverzorging

Ontdek de producten van 100% Pure , het meermaals bekroonde cultmerk uit Californië! 100% vrij van chemische en synthetische stoffen voor uw allround verzorging en make-up met al het goede uit de natuur.

Categorieën:

100% Pure: 136 Producten

Filter

Alle prijzen incl. BTW

De producten van 100% Pure doen hun naam eer aan: ze zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten.

100% puur betekent in dit geval volledig vrij van alle chemische of synthetische stoffen. Dit geeft jou allround zorg en cosmetica met alle voordelen van de natuur. De fabrikant zegt over de zuiverheid van de volledig biologisch afbreekbare producten: ze zijn zo onschadelijk dat je ze eigenlijk gewoon kunt eten. Voor het conserveren wordt er volledig vertrouwd op natuurlijke ingrediënten zoals Japanse kamperfoelie, Canadese kurkuma, tal van vitamines en een kruidenmengsel.

De 100% Pure make-upproducten zijn een absolute innovatie omdat hun kleuren uit fruit- en groentepigmenten gemaakt zijn. De pigementen zorgen niet alleen voor een prachtige kleur maar zijn ook extreem rijk aan antioxidanten en beschermen de huid dus tegen vrije radicalen.

Duurzaamheid is niet alleen belangrijk voor de producten zelf, de labels zijn bedrukt met soja-inkt, de verpakking is 100% recyclebaar en de meeste verpakkingen komen uit gerecycleerde materialen zoals plastic, glas of aluminium.

100% Pure producten zijn 100% vrij van:

  • synthetische ingrediënten
  • kunstmatige geuren
  • petrochemische stoffen
  • chemische conserveermiddelen
  • kunstmatige kleuren
  • dierproeven