100% Pure natuurcosmetica

Ontdek de producten van 100% Pure, het meervoudig onderscheiden cultmerk uit Californië!

Categorieën:

100% Pure: 120 Producten

Filter

Alle prijzen incl. BTW

De producten van 100% Pure doen hun naam eer aan: ze zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten.

100% puur betekent in dit geval volledig afstand doen van alle chemische of synthetische stoffen. Dit geeft jou allround zorg en cosmetica met alle voordelen van de natuur. De fabrikant zegt over de zuiverheid van zijn volledig biologisch afbreekbare producten: ze zijn zo onschadelijk dat je ze in principe gewoon kunt eten. Voor het conserveren is volledig vertrouwd op natuurlijke ingrediënten zoals Japanse kamperfoelie, Canadese kurkuma, tal van vitamines en een kruidenmengsel, die ook een meerwaarde bieden, in de zin van een anti-aging effect op de huid.

De 100% Pure make-upproducten zijn een absolute innovatie, omdat hun kleuren allemaal zijn gemaakt van fruit- en groentepigmenten. Tegelijkertijd zijn deze plantaardige pigmenten extreem rijk aan antioxidanten en beschermen ze de huid dus tegen vrije radicalen.

Duurzaamheid is niet alleen belangrijk voor de producten: de labels zijn bedrukt met soja-inkt, de verpakking is 100% recyclebaar en het meeste is al gemaakt van gerecycleerde materialen zoals plastic, glas of aluminium.

100% Pure producten zijn 100% vrij van:

  • synthetische ingrediënten
  • kunstmatige geuren
  • petrochemische stoffen
  • chemische conserveermiddelen
  • kunstmatige kleuren
  • dierproeven