Natuurlijke make-up van 100% Pure

Make-up, lichaamsverzorging & gezichtsverzorging

Ontdek de producten van 100% Pure, het meermaals bekroonde cultmerk uit Californië! 100% Pure betekent in dit geval helemaal geen chemische of synthetische stoffen. Zo krijg je allround verzorging en make-up met alles wat de natuur te bieden heeft.

Per categorie shoppen

100% Pure: 134 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Bij 100% Pure wordt de merknaam waargemaakt: alle producten zijn vervaardigd met uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten. Wij garanderen dat onze volledig biologisch afbreekbare producten zo puur zijn dat je ze zelfs zou kunnen eten. Onze conserveringsmethoden zijn gebaseerd op natuurlijke actieve ingrediënten, waaronder Japanse kamperfoelie, Canadese kurkuma, diverse vitamines en een kruidenmengsel. Deze ingrediënten bieden niet alleen een onschadelijke ervaring, maar hebben ook een anti-aging effect op de huid.

Wat de make-up producten van 100% echt innovatief maakt, is dat alle kleuren afkomstig zijn van groente- en fruitpigmenten. Deze plantaardige pigmenten zijn rijk aan antioxidanten, waardoor ze de huid effectief beschermen tegen vrije radicalen.

Duurzaamheid is niet alleen een prioriteit voor 100% Pure, maar het zit ook in de verpakking. De etiketten zijn bedrukt met soja-inkt en de verpakking is 100% recyclebaar, grotendeels gemaakt van gerecyclede materialen zoals plastic, glas, of aluminium.

Bovendien zijn 100% Pure producten 100% vrij van:

  • Synthetische ingrediënten
  • Kunstmatige geurstoffen
  • Petrochemische stoffen
  • Chemische conserveermiddelen
  • Kunstmatige kleurstoffen
  • Dierproeven

Ontdek de Pure Revolutie - Shop nu en ervaar de natuurlijke pracht!

Ontdek onze bestsellers zoals de intensief hydraterende Pomegranate Oil Anti Aging Lipstick, de 2nd Skin Foundation met natuurlijke finish of de herstellende Honey & Virgin Coconut Restorative Shampoo.