De perfecte basis met puroBIO

De perfecte basis met puroBIO

Elke dag besteden miljoenen vrouwen veel tijd aan hun make-up, vooral oogmake-up: hoe mooi en speciaal deze ook is, als de huid niet glad is en de teint niet straalt, zal de make-up nooit volledig tot zijn recht komen.

Hoe kom je aan een perfecte basismake-up?

Het is belangrijk om te beginnen met de juiste huidverzorgingsroutine, met pure producten zonder schadelijke ingrediënten.

Het is even belangrijk om de make-up even zorgvuldig te kiezen. Deze producten heb je uiteindelijk van 's ochtends tot 's avonds op je gezicht en huid. Het is daarom belangrijk om producten te kiezen met hoogwaardige ingrediënten die 100% natuurlijk zijn, zowel qua formulering als qua pigmentatie.

Met de cosmeticaproducten van puroBIO creëer je een onberispelijke make-up.

Elk product is gemaakt aan professionele producten te evenaren. Alle ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd zodat klanten een waardevol product voor hun geld krijgen..

Dit is ook de reden waarom duizenden vrouwen elke dag voor de sublieme productlijn puroBIO kiezen voor hun basismake-up.

De basis is geschikt voor de normale tot vette huid, wanneer een gemiddelde tot hoge dekking gewenst is.

De BBcream is geschikt voor de normale tot droge huid en heeft een medium dekking.

De concealer is geschikt voor alle huidtypes om kleine oneffenheden mee te corrigeren.

Maar wat als onze huid vettig is en we alleen een lichte dekking nodig hebben?

Dan raden we aan de BBcream te gebruiken en deze fixeren met het INDISSOLUBLE poeder of met de nieuwe Primer Loos Powder. Als dat nog niet genoeg is, kunt u vooraf de Oily Skin Primer gebruiken.

Wat als onze huid droog is maar we een hogere dekking willen?

Hier raden we aan om een basis te gebruiken voor een droge huid. Vervolgens mengt u de basis met primer of BBcream om een vloeibare basis te krijgen.

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat onze make-up lang meegaat?

Dankzij het poeder, de primer en de hoge kwaliteit van de puroBIO-producten kan je make-up zonder problemen gelijke tred houden met conventionele, synthetische producten en gaat het erg lang mee.

Heeft u de producten van puroBIO cosmetics al geprobeerd?

Je kunt ze nu hier ontdekken!