Sojaolie

Glycine Soja (Soybean) Oil, Glycine Soja Oil

Vanwege het probleem van GGO-zaden is het bijzonder belangrijk om aandacht te besteden aan certificeringen die wijzen op biologische productie van deze olie. Maagdelijke sojaolie die biologisch is gecertificeerd, is zeer waardevol. Het heeft sterke regeneratieve eigenschappen en reguleert cornificatieproblemen en is ideaal voor zowel de vette als de droge huid. Deze olie is zeer rijk en hydraterend, maar absorbeert snel en blijft niet hangen op de huid. Door zijn celactiverende werking en isoflavonen is sojaolie ideaal voor de verzorging van een rijpe huid.

Cosmetische eigenschappen:

  • krachtige celregeneratie en celactiverende werking, ideaal voor een rijpe huid
  • rijk en hydraterend, ideaal voor de droge huid
  • maakt de eeltige huid glad, absorbeert goed, goed geschikt voor de vette huid