5 stappen voor een gezichtsmassage

5 stappen voor een gezichtsmassage

Gezichtscrèmes en serums zijn al zo goed ontwikkeld dat ze wonderen kunnen verrichten. Maar wist je dat je nog meer effect uit jezelf kunt halen als je de producten samen met een gezichtsmassage gebruikt?

Voor een gezonde, stralende teint is het niet alleen de vraag wat, dus welke producten je gebruikt, maar ook hoe, dus hoe je de producten aanbrengt. Met de juiste technologie kan het effect van verzorgingsproducten worden vergroot. Dit is waar massages een rol gaan spelen. Deze versterken de werking van het product doordat het nog dieper in de huid wordt getrokken.

Er zijn vijf essentiële massagebewegingen die een positief effect hebben op onze huid. Deze gerichte 'handbewegingen' hebben verschillende positieve effecten, zoals: B. het activeren van acupressuurpunten, het versterken van de lymfedrainage of het verbeteren van de bloedcirculatie in de huid.

Hier zijn vijf snelle massagebewegingen die helpen om de gezichtshuid strakker en sterker te maken:

  • Breng eerst de benodigde hoeveelheid serum of crème aan op de palm van de hand en wrijf vervolgens de handen over elkaar om het ook te verdelen.
  • Stap 1: Plaats de vingers op het midden van de kin en beweeg ze naar de slapen in een opwaartse glijdende beweging.
  • Stap 2: Plaats vervolgens de vingers aan weerszijden van de mond en beweeg ze met een opwaartse beweging naar de slapen terug.
  • Stap 3: Plaats ten slotte de vingers op de zijkanten van de neus en beweeg ze terug naar de slapen.
  • Herhaal deze drie stappen vijf tot tien keer.
  • Stap 4: Plaats vervolgens de vingers op de slapen en schuif ze omhoog in de haarlijn, en herhaal deze beweging vijf tot zeven keer.
  • Stap 5: Plaats ten slotte de vingers op de brug van de neus en schuif ze omhoog richting de voorhoofd. Herhaal deze beweging ook vijf tot zeven keer.

Na de massage ziet de huid er steviger en roze van kleur uit. Dit komt doordat de bloedcirculatie is gestimuleerd. Bovendien zijn deze bewegingen perfect om de huid een verstevigende Workout te geven.