Natuurlijke en biologische cosmetica van NAOBAY

Verzorgingsproducten voor het hele gezin

NAOBAY combineert effectieve en natuurlijke verzorging met milieuvriendelijkheid, innovatie en design.

Per categorie shoppen

Marken / NAOBAY

NAOBAY: 28 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Ontdek de puurheid van NAOBAY: Natural And Organic Beauty And You, een vooraanstaand Spaans familiebedrijf dat zich heeft toegelegd op gecertificeerde natuurlijke en biologische cosmetica. De focus ligt op ingrediënten van ongeëvenaarde kwaliteit, duurzaamheid, transparantie en diepgaand respect voor mens en natuur. NAOBAY gelooft sterk in de kracht van natuurlijke ingrediënten om zowel het lichaam als het milieu te verbeteren, en daarom worden alleen grondstoffen van topkwaliteit en emulgatoren uit suikerriet gebruikt.

Elk NAOBAY-product is doordrenkt met zorgvuldig geselecteerde biologisch afbreekbare ingrediënten en wordt verpakt in hout, karton en recyclebaar plastic van PET. De verpakkingsmaterialen zijn afkomstig van FSC-gecertificeerde houtindustrieafvalstoffen, en de elegante en moderne verpakking is niet alleen uniek, maar ook vriendelijk voor het milieu, met houten details die de zintuigen strelen.

Mensen die kiezen voor NAOBAY kunnen genieten van ECOCERT-gecertificeerde producten die nooit op dieren zijn getest en vrij zijn van schadelijke stoffen zoals parabenen, siliconen, synthetische kleuren en conserveermiddelen. De formules voldoen aan de strenge Europese regulering 1223/2009 en bevatten geen petrochemische substanties, GMO's, SLES, formaldehyde, dioxine, ethoxylaten, isothiazolinonen, PEG's, BHT of organismen vervuild met ionen.

Transformeer de dagelijkse schoonheidsroutine met NAOBAY - Natuurlijk, Biologisch en Onweerstaanbaar. Kies voor het beste voor het lichaam en de planeet.

Ontdek de puurheid van NAOBAY - Natuurlijke luxe binnen handbereik!

Deze mooie producten van NAOBAY worden door klanten van Ecco Verde het beste beoordeeld

ORIGIN Deep Cleansing Scrub Cream - geschikt voor alle huidtypen

ORIGIN Recovery Facial Serum Day & Night - verzacht de huid

ORIGIN Recovery Oil Serum - verzacht en hydrateert