Natuurlijke cosmetica van Paul Pender

Veganistische huidverzorgingsproducten en decoratieve cosmetica

Paul Penders is een actieve milieuactivist en een enthousiaste beschermer van dieren, die zijn overtuigingen ook door laat vloeien in zijn huidverzorging en cosmetica. Zijn filosofie is "Geen chemicaliën" en "Geen dierproeven"

Veganistische huidverzorgingsproducten en decoratieve cosmetica voor mensen van iedere leeftijd!

Per categorie shoppen

Marken / Paul Penders

Paul Penders: 21 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Als Nederlandse natuurcosmeticapionier van het eerste uur probeerde Paul Penders zijn producten 100% natuurlijk en proefdiervrij te maken. Met die instelling zou hij bijna niet kunnen voldoen aan de eisen van de Nederlandse autoriteiten, die dierproeven nodig vonden voor zijn bedrijf. Paul Penders, de uitgesproken dierenrechtenactivist, begon daarop direct zijn bedrijf opnieuw in de Verenigde Staten, en toen begon hij een triomftocht over de hele wereld met zijn hoogwaardige en veganistische cosmetica.

Het belangrijkste ingrediënt van zijn buitengewone producten is de LevensESSENTIE Gold® - Het levenselixer dat na een overgeleverd recept van zijn grootmoeder van geconcentreerde extracten dat uit 22 verschillende biologische kruiden en helende planten bestaat. Het werkt antioxidant, bindt vrije radicalen en voorziet de huid van verschillende vitamines en enzymen - voor een stralende en gezonde teint.

Paul Penders-producten zijn:

  • 100% natuurlijk
  • Proefdiervrij
  • Halal-gecertificeerd
  • AVA-gecertificeerd - 100% veganistisch!