Antipodes® - Het Green Beauty™ merk uit Nieuw-Zeeland

Plantaardige en resultaatgerichte gezichtsverzorging

Ontdek de pure luxe van Antipodes®, waar biologische en natuurlijke ingrediënten samenkomen in een weelderige verzorgingslijn voor een stralende teint. Laat je huid verwennen door de voedende en duurzame formules, en omarm een wellnesservaring die de kracht van de natuur viert.

Marken / Antipodes®

Antipodes: 29 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Antipodes® is een toonaangevend Green Beauty™-merk uit Nieuw-Zeeland, geworteld in wetenschap en gedreven door een diepgeworteld geloof in de natuurlijke krachten die een gezonde huid bevorderen. De doelgerichte, op planten gebaseerde huidverzorging maakt gebruik van 's werelds zuiverste ingrediënten, met formules die volledig veganistisch, biologisch gecertificeerd en vegetarisch zijn, en uiteraard 100% cruelty-free.

Bij Antipodes koesteren we een diepe liefde voor de natuur en zetten we ons in voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Onze verpakkingen zijn volledig recyclebaar of biologisch afbreekbaar, omdat we streven naar de kleinste mogelijke ecologische voetafdruk.

Dit eerlijke merk voor huidverzorging maakt gebruik van prachtige natuurlijke plantenextracten, afkomstig van biologische landbouw, om de natuurlijke schoonheid van de huid te bevorderen. Onze bioactieve extracten ondergaan een strikte selectieprocedure - enkel de allerbeste worden gebruikt in onze Antipodes-cosmetica. Antipodes is trots op de samenwerking met AsureQuality, wat garandeert dat onze producten voldoen aan de hoogste normen. Bovendien zijn sommige van onze producten dermatologisch getest en geschikt bevonden voor een gevoelige huid.

Antipodes-producten passen perfect binnen een vegetarische levensstijl en zijn vrij van:

  • Dierproeven
  • Genetisch gemodificeerde organismen
  • Synthetische vulstoffen en siliconen
  • Synthetische kleur- en geurstoffen
  • SLS (Sodium Lauryl Sulfaat)
  • Minerale oliën
  • Parabenen en alkyleen

Dit zijn de best beoordeelde Antipodes producten bij EccoVerde

Divine Face Oil - voor een droge huid

Kiwi Seed Oil Eye Cream - regenererend en gladmakend

Flora Probiotic Skin-Rescue Hyaluronic Mask - hydraterend