Natuurlijke cosmetica van Antos

Het gehele assortiment van het Italiaanse merk

Antos is in de jaren 90 opgericht op de heuvels van Monferrato. De cosmetica is gemaakt met kruidenextracten en natuurlijke ingrediënten volgens eenvoudige maar effectieve recepten. Antos 'filosofie is om onvervalste producten aan te bieden waarvan de creatieve, verse formuleringen slechts een minimum aan ingrediënten bevatten. Bovendien wordt het gebruik van conserveermiddelen drastisch verminderd en wordt afgezien van omverpakkingen.

Per categorie shoppen

Marken / Antos

Antos: 145 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Antos gebruikt grondstoffen die zijn gecertificeerd of goedgekeurd door ECOCERT en geneeskrachtige kruiden van gecontroleerde biologische teelt.

Antos-producten worden gemaakt in Italië en zijn

  • Simpel: weinig, maar effectieve ingrediënten
  • Creatief: in termen van mengsels van natuurlijke ingrediënten
  • Essentieel: met een minimum aan verpakking
  • Vers: Antos cosmetica gebruikt zo min mogelijk conserveermiddelen - alle producten zijn zo vers mogelijk!

De door Antos geselecteerde geuren zijn allergeenvrij en als zodanig gecertificeerd door IFRA. Dezelfde zijn ook goedgekeurd volgens de normen van bijvoorbeeld ICEA en AIAB en werden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun huidtolerantie. Bovendien bevatten de producten slechts kleine hoeveelheden van 1% of minder.

Antos voegt doorgaans niet meer dan 0,1-0,3% geur toe aan zijn producten (in de hoeveelheden die zijn gespecificeerd in de geurveiligheidsinformatiebladen). Deze parfums hebben geen enkele negatieve invloed op het evenwicht van de huid of het milieu en zijn gesynthetiseerde mengsels, voornamelijk afkomstig van de verwerking van etherische oliën. Ze komen overeen met de normen die het gebruik van potentieel allergene stoffen verbieden.