Balm Balm - Bio-gecertificeerde huidverzorging

Hoogwaardige, bio-gecertificeerde balsems en oliën voor elke gelegenheid - Balm Balm!

Balm Balm: 44 Producten

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Het Britse merk Balm Balm werd in 2005 gelanceerd door Glenda Taylor - een aromatherapeut, parfumeur en wetenschappelijk adviseur voor de ontwikkeling van natuurlijke cosmetica - als een 100% gecertificeerd biologisch merk. De drijvende kracht was om natuurgecertificeerde natuurlijke cosmetica van hoge kwaliteit te produceren tegen betaalbare prijzen.

Het bedrijf is een familiebedrijf dat probeert zijn ecologische voetafdruk zo klein en zo groen mogelijk te houden. Balm Balm gebruikt alleen een recycleerbare verpakking en FSC-gecertificeerde dozen van een CO2-neutrale productie-operatie.

Balm Balm staat voor transparantie en duidelijkheid. Bovenal is er de vastberadenheid om dingen zo eenvoudig mogelijk te houden - de ingrediënten zijn duidelijk geëtiketteerd en bevatten geen verborgen stoffen die verboden zijn in natuurlijke cosmetica! Balm Balm-producten zijn 100% natuurlijk en organisch.

Waarom balsems? Balm Balm is gespecialiseerd in de productie van balsems omdat watervrije formuleringen geen petrochemische substanties vereisen voor conservering. Ze bieden dus de grootst mogelijke natuurlijkheid in combinatie met het beste effect voor de huid.
Afhankelijk van de verhouding olie: was, zijn de texturen steviger (voor lipbalms) of zachter (voor gezichts- en lichaamsverzorging). In elk geval moet u de producten vrij koel bewaren, omdat de consistentie ongeveer 32 ° C vloeibaar is - dit is niet slecht, maar benadrukt alleen de natuurlijkheid van de cosmetica en kan worden gecorrigeerd door een kort verblijf in de koelkast.

Alle Balm Balm-cosmetica zijn:

  • Soil Association-gecertificeerd & wordt jaarlijks beoordeeld
  • voorzien van het Leaping Bunny-certificaat van BUAV en daarom gegarandeerd proefdiervrij
  • Draagt het Real Beauty Manifesto-logo als een bedrijf dat de holistische benadering van eerlijkheid, integriteit, gemeenschap en duurzaamheid nastreeft
  • volkomen natuurlijk