Bioearth Bioprotettiva Organic Rose Hip Oil

Vermindert zichtbaar onzuiverheden van de huid

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

De opvolger van dit product:

Bioearth BIOprotettiva Wilde Rozenolie
Beschrijving

De Musk Rose is een plant die inheems is in Chili en de zaden bevatten olie die rijk is aan positieve stoffen, die kunnen worden gebruikt om voortijdige veroudering, ouderdomsvlekken en kleine littekens te bestrijden. De natuurlijke plantaardige ingrediënten zoals oliezuur, linolzuur, vitamine A en lycopeen die aanwezig zijn in de olie zijn verantwoordelijk voor deze effecten.

Het belangrijkste kenmerk van de Musk Rose-olie is het vermogen om de huid te vernieuwen met behulp van deze elementen. Dankzij de ingrediënten in de natuur helpt de muskolie bij de behandeling van littekens, striae, zonnebrand, ouderdomsvlekken, rimpels, een rijpe en droge huid en is het ook geschikt voor de behandeling van acne. De mechanische extractie van rauwe muskolie levert een zeer lage hoeveelheid op. Slechts 8 kg olie kan worden gewonnen uit een ton fruit van de roos. De verlichte zalmoranje kleur is kenmerkend voor de olie. We raden aan om de pure olie minimaal 30 dagen te gebruiken, hoewel een beter resultaat kan worden opgemerkt na een langere periode van behandeling.

De Bioprotettiva-olie is een buitengewone bondgenoot voor natuurlijke schoonheid, vanwege het sterke revitaliserende effect op de huid. Het zit vol met waardevolle meervoudig onverzadigde vetzuren en gunstig functionele ingrediënten die de huid helpen zijn natuurlijke conditie te behouden en tegelijkertijd de effecten van tijd en elementen verminderen. De koudgeperste olie wordt geproduceerd met gecertificeerde biologische rozenbottel.

Het is dermatologisch getest en is geurvrij.

Toepassing: breng een paar druppels aan op de gereinigde huid, twee tot drie keer per dag en masseer zachtjes in. Gebruik als een nachtbehandeling voor het slapengaan. De olie wordt onmiddellijk door de huid opgenomen en zorgt voor een ademende huid en regeneratie en herstel van huidcellen.

Actieve ingrediënten: rauwe, biologische, koudgeperste rozenbottelolie, vitamine E

Merk: Bioearth

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Bioearth Bioprotettiva Organic Rose Hip Oil

6 recensies in andere talen

3,7 van 5 sterren
5 Sterren
3 (33%)
4 Sterren
2 (22%)
3 Sterren
3 (33%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
1 (11%)

9 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 6 recensies in een andere talen.