The Gift of Hygge

The Gift of Hygge

Dit Feest wordt hyggelig - Scandinavisch gezellig. Het Deense natuurcosmetica merk Urtekram biedt een enorm assortiment verzorgingsproducten die Scandinavische helderheid, lifestyle en warmte in de badkamer thuis brengen. De producten met ingrediënten uit extracten van Heidel-. Rode bosbessen, jeneverbessen en rozen zijn perfect om cadeau te doen, of om verrast te worden door de Julenissen, de kerstelfen.

KERSTMIS OP Z'N DEENS?

Zorg voor een extra portie gezelligheid, samen met al uw dierbaren en een paar mooie tradities: op 1 december wordt in Denemarken een kalenderkaars aangestoken, die tot 24 december in verschillende fasen opbrandt. En natuurlijk zijn er ook veel sociale bijeenkomsten in de Scandinavische pre-kerstperiode: in advent worden gasten uitgenodigd voor Julefrokost, een kerstlunch waar vrienden, familie en collega's samenkomen. Er zijn ook kleine, rustieke kerstmarkten in het hele land. Het eigenlijke kerstfeest begint dan op 23 december met de versiering van de boom. En natuurlijk kunnen cadeautjes hier niet ontbreken ...

ONS CADEAU-IDEE: EEN LIEFDE KNUFFEL

Dit jaar realiseerden we ons hoe belangrijk het is om dicht bij onze dierbaren te zijn. Helaas kunnen we op dit moment slechts in beperkte mate emotionele genegenheid tonen door fysieke nabijheid. Als je op zoek bent naar een ander soort knuffel deze kerst om weg te geven, dan zijn de cadeau-ideeën van het natuurcosmetica merk Urtekram echt iets voor jou. Omdat Urte niet voor niets "kruiden" en zoiets als "knuffel" bedoelt.

De verzorgingsproducten van Urtekram, gecertificeerd door Ecocert Cosmos Organic, bevatten krachtige ingrediënten uit bessen, bloemen en bladeren, die lichaam en geest voeden en verwennen. Met ingrediënten van 99-100% natuurlijke oorsprong, zijn de formuleringen gemakkelijk biologisch afbreekbaar, 100% veganistisch en al 85% van alle producten wordt afgevuld in plantaardige verpakkingen gemaakt van suikerrietafval. Omdat ze allemaal met liefde zijn ontwikkeld en vervaardigd in Scandinavië, zit er altijd een stukje van de Scandinavische manier van leven en bovenal liefde voor de natuur in elke buis. Een liefdevol gekozen geschenk is geen vervanging voor fysieke nabijheid, maar het kan een glimlach en een 'ik ben geliefd'-gevoel teweegbrengen. Hiervoor achten wij de volgende Scandinavische cadeau-ideeën bijzonder geschikt:

Nordic Berries - de voedingsrijke vitamineboost

De fruitige verzorgingslijn Nordic Berries brengt de zoete geur van Noorse bessen in de badkamer. Met biologische extracten van duindoorn, bosbessen en veenbessen, barst deze verzorgingslijn van vitamines en antioxidanten en verstevigt huid en haar. De fruitige ingrediënten verwennen de zintuigen en voorzien de huid van alles wat ze nodig heeft, vooral in de wintermaanden. Vitaminen en antioxidanten in combinatie met hyaluronzuur zorgen voor voedend vocht, terwijl wilgenbastextract de revitalisering van de huidbalans bevordert.

Rose - de bloesemzachte pauze

De rozenverzorgingslijn verleidt de zintuigen met zijn delicate geur van de nobele Damascus-roos en haalt de bloemenzee uit het Deense Mariager naar huis. Het huis van Urtekram staat niet voor niets bekend als de “Stad van de Rozen”. Biologische rozengeraniumolie staat bekend om zijn verzachtende en voedende eigenschappen en geeft, met rozenbloesemwater en extract, een huid die zacht en verzorgd is.

Mannen - de ongecompliceerde zorg voor mannen

De belangrijkste regel op het festival: geen sokken onder de boom. De ongecompliceerde Men-serie met zijn mannelijke, frisse geur van jeneverbessen biedt musthaves voor Scandinavische verzorging voor mannen. De 2-in-1 verzorgingsproducten met een effectieve combinatie van biologische baobab, biologische zoethoutwortel en biologisch aloë vera-extract reinigen en verzorgen effectief de huid en het haar van mannen.

Hier vindt u ons brede assortiment URTEKRAM-producten.

Over URTEKRAM

HEJ! Wist al? Het Nordic Beauty-merk Urtekram bestaat al bijna 50 jaar: het bedrijf produceert altijd biologisch voedsel en natuurlijke cosmetica in het hart van Denemarken. In 1972 werd in Kopenhagen de kleine "Urtekræmmer", een soort natuurvoedingswinkel, geopend. In 1989 werd de huidige productielocatie eindelijk gebouwd aan de Mariager Fjord in Noord-Jutland, Denemarken. De sfeer waar haar-, huid- en tandverzorgingsproducten worden geproduceerd voor de Duitse en Oostenrijkse markt is landelijk, kalm en vertrouwd. Urte - dit zijn de kruiden en plantaardige ingrediënten die worden gebruikt in de biologisch afbreekbare producten. Ze zijn allemaal veganistisch, van natuurlijke oorsprong, gecertificeerd door Ecocert Cosmos Organic en worden afgevuld in plantaardige verpakkingen gemaakt van suikerrietafval. Maar Urtekram betekent veel meer! Zowel in het verleden als nu zit er veel pioniersgeest en toewijding in de naam, evenals een liefdevolle, warme omhelzing van de natuur! Want dat is waar Urtekram voor staat:

URTE | Kruiden
JOB | knuffel