Puur natuurlijke cosmetica van de hoogste kwaliteit van Biopark Cosmetics

Natuurlijke verzorging, etherische oliën en hoogwaardige grondstoffen

Per categorie shoppen

Biopark Cosmetics: 166 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Biopark is een bedrijf met ervaring in de productie en verkoop van natuurlijke cosmetica. De oprichters - Peter en Tejka Novšak - zien hun werk echter in een bredere context dan alleen verkoop: ze bieden ondersteuning bij het vinden van een natuurlijke en kwalitatief betere levensstijl. Ze leven zelf hun liefde en passie voor de natuur en het milieu, wat ook terug te vinden is in de bedrijfsfilosofie.

Biopark Cosmetics biedt een breed assortiment draagoliën, etherische oliën, hydrolaten, plantaardige en minerale poeders en andere producten op plantaardige basis.

De producten worden ook dierproefvrij gemaakt, voldoen aan de EU-regelgeving en worden gekenmerkt door een unieke prijs-kwaliteitsverhouding. Het bedrijf rekent zoveel mogelijk af met tussenpersonen, ontwerpt de etiketten zelf en vult de flessen met de hand, met de grootste zorg en liefde. Aan het eind van het productieproces zijn de producten van de hoogste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Niet alleen gebruikt Biopark gecertificeerde biologische grondstoffen - alle Biopark producten zijn gecertificeerd als natuurlijke of biologische cosmetica door het Sloveense Kon-Cert instituut.