Eliah Sahil - Natuurcosmetica

Innovatieve en duurzame producten, perfect voor het hele lichaam

ELIAH SAHIL Beauty staat voor geselecteerde hoogwaardige ingrediënten en verzorgende inhoudsstoffen. Kort samengevat, voor het beste wat de natuur heeft te bieden!

Eliah Sahil: 30 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Al in de jaren 90 creëerde Silvio Perpmer, CEO en oprichter van Eliah Sahil , Planet Pure, een internationaal merk gespecialiseerd in de productie van wasmiddelen. Met de geboorte van haar zoon Eliah besloot ze een merk te creëren van 100% natuurlijke en delicate cosmetica, speciaal geschikt voor huid en haar. Sindsdien heeft het gecertificeerde biologische merk innovatieve en unieke producten ontwikkeld. Vooral de poedervormige producten, zoals shampoo, vallen op. Met dit specifieke product wordt in feite 70% water bespaard in vergelijking met conventionele shampoos.

Grondstoffen worden alleen in hun puurste vorm verwerkt. De hoogwaardige essences verkregen uit kruiden, bloemen en mineralen worden voorzichtig geëxtraheerd en zorgvuldig verwerkt zodat de kostbare ingrediënten zoals rozenzaadolie, walnoot of ginseng op hun best tot hun recht komen. De grondstoffen zijn afkomstig van gecontroleerde biologische gewassen, zijn 100% veganistisch en dierproefvrij.

Eliah Sahil gebruikt ook plasticvrije verpakkingen en alle containers zijn volledig recyclebaar en biologisch afbreekbaar.

Om iets terug te geven aan de natuur, ondersteunt het merk duurzame en sociale projecten over de hele wereld. Zo gaat 50 cent van elke verkochte babyshampoo naar Allin Mikuna, een liefdadigheidsinstelling die zich bezighoudt met kindervoeding. Daarnaast worden ook projecten gesteund die gericht zijn op het beschermen van groen en natuur.