Natuurlijke cosmetica van EQ

Natuurlijke en Franse verzorgingsproducten voor het hele lichaam

Het Franse merk EQ is ontstaan vanuit een heel bijzonder uitgangspunt - namelijk het zoeken naar innovatieve zonbeschermingsproducten die ook geschikt zijn voor surfers en betrouwbare bescherming bieden. Dit idee leidde in 2011 tot een bedrijf dat zich bezighoudt met de productie van natuurlijke wellnessproducten die ook nog eens onschadelijk zijn voor het milieu. Zowel de producten zelf als de verpakking zijn ofwel biologisch afbreekbaar ofwel recyclebaar. Innovatief en duurzaam voor de huid en mariene organismen.

Per categorie shoppen

Marken / EQ

EQ: 18 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Live - Love - Care ... dat is de betekenis van EQ , het ideale merk voor de moderne levensstijl met respect voor het milieu! Het merk richt zich op de productie van biologisch gecertificeerde natuurlijke cosmetica en producten die zijn geïnspireerd op het sprankelende surfwereldje.

Jaarlijks worden de producten met passie en uiterste aandacht gecontroleerd en verzorgd, aangezien transparantie naar de klant de basis is van de productie. EQ-artikelen hebben de volgende certificeringen:

  • ECOCERT
  • COSMEBIO
  • PETA

Het bedrijf steunt ook verenigingen die zich inzetten voor de bescherming van het milieu en het opleiden van toekomstige generaties.