Evolve Organic Beauty - Natuurcosmetica

Evolve Organic Beauty - Natuurcosmetica

Handgemaakte schoonheidsverzorging met innovatieve, natuurlijke formules

Evolve Organic Beauty maakt hoogwaardige schoonheidsproducten van de volgende generatie met de hand. Ze gebruiken daarbij uitsluitend de puurste natuurlijke superfoods voor huid en haar.

Categorieën:

Evolve Organic Beauty: 67 Producten

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Het kleine Britse bedrijf Evolve Organic Beauty staat voor natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit, handenarbeid, productie in kleine hoeveelheden en innovatieve schoonheidsrecepten. In hun eigen laboratorium in Hertfordshire worden alle cosmetica met de hand gemaakt. Om maximale kwaliteit en versheid te kunnen garanderen worden uitsluitend kleine hoeveelheden geproduceerd.

De grondstoffen voor hun hoogwaardige producten zijn natuurlijk biologische oliën, boter en superfoods uit allerlei landen. Daarbij is het belangrijk dat de kleine boeren en bedrijven in de hele wereld die gebruikt worden voor de ingrediënten, goed ondersteund worden, en niet alleen dat, maar ook de uitwisseling van kennis is belangrijk voor Evolve.

Bovendien zijn alle Evolve-producten vrij van dierlijke inhoudsstoffen en gegarandeerd proefdiervrij geproduceerd - Voor een betere en groenere wereld.

Cosmetica van Evolve zijn:

  • Gemaakt van de meest hoogwaardige materialen
  • Met de hand gemaakt
  • Cruelty-free
  • veganistisch