HILLINGER KOSMETIK - natuurlijke cosmetica

Luxe biologische cosmetica met het beste van de druif

HILLINGER COSMETICS staat voor hoogwaardige natuurlijke cosmetica met actieve ingrediënten uit de kracht van biologische druiven - verzorging die onder de huid kruipt.

HILLINGER KOSMETIK: 7 Producten

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Voor biologische wijnmaker en merkbaas Leo Hillinger zijn druiven met hun buitengewone actieve ingrediënten zonder uitzondering de focus van al zijn activiteiten. Zijn verzorgingslijn is tot stand gekomen in samenwerking met gerenommeerde Oostenrijkse natuurcosmetica-experts en voldoet aan zijn hoge eisen op het gebied van effectiviteit, kwaliteit en duurzaamheid.

Bij HILLINGER COSMETICS worden actieve ingrediënten van biologische druiven gecombineerd met het nieuwste biologische cosmetische onderzoek: de druiven hiervoor mogen in de zon rijpen en zijn rijk aan waardevolle antioxidanten, die essentieel zijn voor een effectieve anti-aging verzorging. De twee basisingrediënten die voor alle cosmetica worden gebruikt, zijn water en zaadolie van biologische druiven en geven alle formuleringen hun voedende en beschermende werking.

De biologische druivenpitolie voor HILLINGER COSMETICS maakt indruk met een minimumgehalte van 75% linolzuur, fenolen, vitamine E, OPC (oligomere proanthocyanidines) en resveratrol en biedt zo een regeneratieve, sterke antioxiderende werking. In combinatie met geselecteerde actieve ingrediënten biedt elk individueel verzorgingsproduct pure kracht en energie voor de huid. Hun natuurlijke texturen flatteren zowel hem als haar en zijn 100% veganistisch.

De producten van HILLINGER COSMETICS zijn gegarandeerd:

  • NaTrue & biologisch gecertificeerd
  • veganistisch en dierproefvrij
  • met PETA & Vegan Society-certificaat
  • geproduceerd in Oostenrijk
  • in verpakkingen van recyclebaar karton met minerale olievrije drukinkten