De Sunshine Guide

De Sunshine Guide

Jouw gids voor zorgeloos genieten van de zon

De zomer staat voor de deur en daarmee ook het plezier van zonnebaden. Maar hoe geniet je op de juiste manier van de zon? Welke beschermingsfactor is de juiste? En wat is het verschil tussen minerale en chemische filters? Wij beantwoorden deze en vele andere vragen in onze gloednieuwe Sunshine Guide.

Jouw vragen - onze antwoorden

In de Sunshine Guide vind je alles wat je moet weten voor een veilige zomer in de zon. Onze tips en trucs helpen je om je huid optimaal te beschermen en zorgeloos van de zonnestralen te genieten. Een duidelijke tabel geeft je snel een overzicht van de juiste zonbeschermingsfactor voor jouw huidtype.

Mineraal of chemisch? Wij leggen het uit!

Wat betekent het als een zonnebrandcrème een minerale of chemische filter bevat? In de Sunshine Guide lees je meer over de verschillen op het gebied van huidgedrag, effectiviteit, ingrediënten (INCI's), allergiepotentieel en milieuvriendelijkheid, met name koraalvriendelijkheid.

Speciale bescherming voor baby's en kinderen

Onze kleintjes hebben speciale bescherming tegen de zon nodig. In de Sunshine Guide vind je gedetailleerde informatie over hoe je baby's en kinderen veilig kunt beschermen tegen UV-stralen en welke producten speciaal voor hen geschikt zijn.

We wensen je veel plezier bij het bladeren door onze zonbeschermingsproducten en wensen je een zonnige zomer!

Je kunt de Sunshine Guide hieronder downloaden.

Documenten