Triglyceride

Caprylic/Capric Triglyceride, Capryloyl Glycine

Medium-chain triglyceriden zijn een mengsel van natuurlijk voorkomende vetzuren. Meestal op basis van kokos- en palmpitolie. Deze neutrale olie irriteert de huid niet, is gemakkelijk aan te brengen en absorbeert snel. Het verbetert de effectiviteit van de ingrediënten in cosmetische producten en voorkomt dat het de huid overhydrateert. Een geïrriteerde en overbelaste huid kan weer in balans worden gebracht.

Cosmetische eigenschappen:

  • Volledig vrij van irritatie
  • Makkelijk aan te brengen en absorbeert snel
  • Bevordert de effectiviteit van andere ingrediënten
  • Voorkomt dat de huid overgehydrateerd raakt