benecos - moderne natuurlijke cosmetica uit Duitsland

Natuurlijke en gecertificeerde producten - make-up, verzorging en meer

Ontdek de natuurlijke schoonheid met benecos, waar biologische en vegan cosmetica samenkomen in een harmonieuze viering van kleur en verzorging. Laat je betoveren door de duurzame en cruelty-free formules, en omarm een stralende look met respect voor de planeet.

Per categorie shoppen

Marken / benecos

benecos: 169 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

benecos definieert zichzelf als moderne natuurlijke cosmetica op basis van waardevolle plantaardige en minerale ingrediënten - chique, modern, urban en trendy

Bij benecos gebruiken we niets dat niet uit de natuur komt, omdat we ervan overtuigd zijn dat we voor huid- en lichaamsverzorging alleen stoffen moeten gebruiken die niet vervuilend of zelfs schadelijk kunnen zijn. Bovendien zijn natuurlijke ingrediënten de beste keuze voor mens en milieu - ze ondersteunen, voeden en zijn biologisch afbreekbaar. Bovendien wijst benecos dierproeven af en gebruikt geen ingrediënten die op dieren zijn getest.

De BDIH- & PETA- gecertificeerde producten bevatten:

  • Geen minerale oliën en aardoliederivaten
  • Geen paraffines
  • Geen siliconen
  • Geen parabenen
  • Geen synthetische emulgatoren en hun derivaten (PEG/PEG derivaten)
  • Geen synthetische kleur- en geurstoffen

Zo garandeert benecos natuurlijke producten met ingrediënten van hoge kwaliteit - waar mogelijk afkomstig van gecontroleerde biologische teelt - en de juiste keuze voor verwennende verzorging en betoverende, moderne kleuren!

Dit zijn de meest verkochte benecos producten

Nail Polish Happy Nails - voor stijlvolle, glanzende nagels

Eye Care Cream - voor mooie glamoureuze ogen

Eyebrow Designer - voor prachtig mooie wenkbrauwlijn