Moderne natuurlijke cosmetica uit Duitsland van benecos

Natuurlijke en gecertificeerde producten - make-up, verzorging en meer

benecos - natuurlijk mooi! Tot dusver waren natuurlijke cosmetica nogal onopvallend en kleurloos, met een vleugje eco. Er is nu een alternatief: benecos - de moderne natuurlijke cosmetica voor een eerlijke prijs!

Per categorie shoppen

Marken / benecos

benecos: 167 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Benecos omschrijft zichzelf als moderne natuurlijke cosmetica op basis van waardevolle botanische en minerale ingrediënten - chic, modern, urban en trendy.

Bij benecos doen ze het nooit zonder iets dat uit de natuur komt, omdat ze ervan overtuigd zijn dat je alleen stoffen moet gebruiken die niet vervuilen of zelfs schadelijk zijn voor de huid en lichaamsverzorging. Bovendien zijn natuurlijke ingrediënten de beste keuze voor mens en milieu - ze ondersteunen, verzorgen en zijn biologisch afbreekbaar. Benecos wijst bovendien dierproeven af ​​en gebruikt geen ingrediënten die op dieren zijn getest.

De BDIH & PETA gecertificeerde producten omvatten:

  • geen minerale oliën en aardoliederivaten
  • geen paraffines
  • geen siliconen
  • geen parabenen
  • geen synthetische emulgatoren en hun derivaten (PEG / PEG-derivaten)
  • geen synthetische kleuren en geuren

Als gevolg daarvan garandeert Benecos natuurlijke producten die hoogwaardige ingrediënten bevatten - indien mogelijk biologisch gekweekt - en de juiste keuze voor verwennende zorg en charmante, moderne kleuren!