Exclusieve & pure natuurlijke cosmetica van MERME Berlin

Huidverzorging met minimale ingrediënten - puur, schoon, veganistisch

MERME Berlin staat voor zuivere, eenvoudige natuurlijke cosmetica die, volgens hun "Minimal Ingredient Philosophy", vrij zijn van vulstoffen en teruggebracht tot hun effectiviteit. Alleen de meest betrouwbare en effectieve grondstoffen worden gebruikt die bewust afkomstig zijn uit duurzame teelt van over de hele wereld.

MERME Berlin: 12 Producten

Filter

Alle prijzen incl. BTW

MERME Berlin werd in 2016 opgericht door de geboren Australische Claire Ralston, wiens passie voor schone huidverzorging ontstond tijdens haar studie aan het Australian College of Natural Beauty. De zoektocht naar goede biologische zorg leidde uiteindelijk - geïnspireerd door haar grootmoeder - tot de oprichting van dit merk, dat ook haar bijnaam draagt: Merme.

Voor MERME Berlin ligt de focus op de filosofie van "minimalisme in de fles". De producten zijn van hoge kwaliteit en krachtig, zodat ze puur kunnen werken, zonder dat er toevoegingen nodig zijn. Daarom biedt het merk een eenvoudige lijn essentials aan die bestaat uit de beste ingrediënten en iedereen kan inspireren, van beginners in natuurlijke cosmetica tot beauty cracks.

Bovendien zijn duurzaamheid en respectvolle omgang met de natuur erg belangrijk, wat tot uiting komt in de beslissingen van MERME Berlin om alleen veganistische ingrediënten te gebruiken en deze in recyclebaar glas te vullen, terwijl de kartonnen verpakking zijn vervangen door zakjes gemaakt van biologisch katoen. Tegelijkertijd maken biotechnologische ontwikkelingen de ontwikkeling van duurzame, effectieve en pure ingrediënten mogelijk. Op deze manier kan "Clean Skincare" bereikt worden, die men graag gebruikt en waar de huid van houdt.