Nourish London - Natuurlijke cosmetica rechtstreeks uit Londen

Het volledige assortiment in één oogopslag

Nourish London biedt zeer effectieve, wetenschappelijk ontworpen, veganistische, niet-dierlijke organische cosmetica gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten. Gevoed door de passie voor innovatie, is bekroonde zorg voor een gezond ogende, mooie huid geboren.

Per categorie shoppen

Marken / Nourish London

Nourish London: 65 Producten

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Het Britse merk vertegenwoordigt het idee dat een gezonde huid wordt vertegenwoordigd door schoonheid. Alle producten van dit merk bevatten alleen natuurlijke en bio-gecertificeerde grondstoffen, de formuleringen zijn van Dr. med. Pauline Hili, een bekende expert met meer dan 30 jaar ervaring. De krachtige krachten van natuurlijke actieve ingrediënten worden gebruikt om zeer effectieve en innovatieve natuurlijke biologische zorg te creëren.

Alle, van nature actieve producten, zijn liefdevol ontworpen en vervaardigd in de privé-werkplaats in Londen, waarbij alleen de puurste en hoogste kwaliteit veganistische grondstoffen worden gebruikt om ervoor te zorgen dat Nourish London niet alleen voor je huid, maar ook voor onze planeet zorgt.

Door constante innovatie en gebruikmakend van de nieuwste ontwikkelingen in de natuurlijke cosmetica-industrie, streeft Nourish London ernaar om 100% natuurlijke en effectievere huidverzorgingscosmetica te bieden dan welk product dan ook dat is samengesteld met synthetische ingrediënten. De missie is om mensen te inspireren om gifstoffen en chemicaliën in hun huidverzorgingsproducten te verminderen en te genieten van de voordelen van groene en schone cosmetica - voor de huid en het milieu!