Primavera - Revitaliserende Roos Granaatappel

Geniet van het moment. Het ouder worden kan wachten.

Onze revitaliserende gezichtsverzorgingslijn combineert herstellende rozen etherische olie met de antioxiderende voordelen van granaatappelzaadolie om de jeugdige uitstraling van de huid op natuurlijke wijze te versterken, fijne lijntjes en rimpels te verminderen en de stevigheid en elasticiteit te vergroten - een perfecte keuze voor de maturende huid.
Biologische etherische rozenolie helpt gebroken haarvaten te verminderen, celvernieuwing te bevorderen en de huidtint te egaliseren terwijl de zintuigen in balans worden gebracht. Biologische granaatappelzaadolie bevat krachtige antioxidanten om schade door vrije radicalen te bestrijden. De huid wordt verstevigd met krachtige extracten zoals witte thee en waardevolle oliën. Revitaliserende gezichtsverzorging ondersteunt het herstel van de rijpe huid, maakt fijne lijntjes en rimpels glad.

Revitaliserende Roos Granaatappel: 4 Producten

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Biologische etherische rozenolie helpt gebroken haarvaten te verminderen, celvernieuwing te bevorderen en de huidtint te egaliseren terwijl de zintuigen in balans worden gebracht.
Biologische granaatappelzaadolie bevat krachtige antioxidanten om schade door vrije radicalen te bestrijden.
Biologische Madonna-lelie, Matcha groene thee, ogentroost en witte thee versterken de barrière tegen vrije radicalen.