SAINT CHARLES - Natuurcosmetica voor gezondheidsbewuste mensen

Waardevolle cosmetische producten en unieke theesoorten

SAINT CHARLES verstaat de kunst van de traditionele Europese geneeskunde en weet deze op verstandige wijze in haar producten te gebruiken. Een duurzame en sociale economie, als ook moraal en ethiek staan bijzonder hoog op de agenda. De apotheek werd in 1886 opgericht. In 2006 kreeg het bedrijf de naam SAINT CHARLES en is sindsdien in Wenen gevestigd. Het merk is voornamelijk gebaseerd op waardevolle natuurlijke cosmetica voor lichaam, huid en haar, evenals geselecteerde soorten thee voor lichaam, geest en ziel.

Per categorie shoppen

SAINT CHARLES: 117 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

De apotheek is opgericht in het jaar 1886 door Alfred Blumentha. In 2006 hebben ze de naam Saint Charles aangenomen en sindsdien hebben ze een vaste locatie in Wenen. Het eigen merk van Saint Charles oriënteert zich overwegend op de waardevolle natuurcosmetica voor hoofd, huid en haar, maar ook op uitstekende theesoorten voor de geest, het lichaam en de ziel.

Saint Charles begrijpt de kunst van traditionele Europese medicijnen en weet deze uitstekend in hun producten in te zetten. Een duurzame en sociale bedrijfsvoering ligt hierbij bijzonder in de focus.