White Witch Organic Ethical Skincare

Eenvoud en natuurlijkheid gecombineerd in hoogwaardige natuurlijke cosmetica

"We are nature lovers, doctors and artists..." - White witch. Het ethische en biologische huidverzorgingsmerk uit Ierland.

White Witch: 6 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

White Witch is een Iers cosmeticamerk, opgericht door Ruth Ruane, die vandaag samen met drie andere "natuurliefhebbers" dit bedrijf runt. Al hun producten zijn gemaakt van wilde bloemen, planten, honing, haver en zeewier - geoogst uit de weilanden van Ierland en de Atlantische kust. Een respectvolle omgang met de natuur en actieve milieubescherming staan op de voorgrond.

De producenten van White Witch hechten ook veel belang aan het vanaf het begin controleren en beheersen van de productieomstandigheden - ze staan in direct contact met de lokale mensen die de grondstoffen oogsten.
De belangrijkste ingrediënten zijn :
Cacaoboon, Bernagie, Atlantisch zeewier, haver, cactusvijg, propolis, rode klei, roos, zonnebloem, groene thee, copiaba, honing, kokosnoot, kamille, wilde sinaasappel, lavendel, pepermunt, goudsbloem, rozenbottel, sandelhout, sint-janskruid wort.

White Witch staat niet alleen voor de eenvoud en natuurlijkheid van hun producten, maar ook voor een bijzondere houding ten opzichte van verpakkingsmaterialen: de cosmetica van White Witch is 100% plastic en BPA-vrij verpakt. Zonder uitzondering zijn alle componenten van het verpakkingsmateriaal biologisch afbreekbaar en / of recyclebaar en upcyceerbaar - zoals theelichtjes, kruidenpotjes, etc. - er zijn geen grenzen aan de verbeelding!

White Witch- producten zijn:

  • zonder plastic verpakking
  • zonder dierproeven
  • zo min mogelijk eenvoudig en natuurlijk mogelijk
  • regionaal