Natuurlijke cosmetica van Acorelle

De voortreffelijkheid van Europese grondstoffen

Franse "Slow cosmetics" van Acorelle - Specialist van geuren, ontharing en babyproducten! Acorelle verbindt menselijkheid en de kracht van natuurlijke producten met het genot van hoogwaardige verzorging.

Per categorie shoppen

Marken / Acorelle

Acorelle: 72 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Het merk Acorelle uit Lot-et-Garonne, Frankrijk, hecht veel belang aan hoogwaardige producten gemaakt van natuurlijke en regionale grondstoffen.

De producten van Acorelle zijn gemaakt met een laag energieverbruik en bevatten geen chemische oplosmiddelen. De speciale ingrediënten, die zorgvuldig zijn afgestemd op de behoeften van de huid, worden behouden door het zachte productieproces in de producten en garanderen een hoge mate van effectiviteit.

De drie pijlers van Acorelle zijn:

  • Aromatherapie: de kracht van essentiële oliën probeert Acorelle in alle producten te gebruiken, zodat er geen plantenergie verloren gaat. Het resultaat is een effectief product met hoog geconcentreerde plantkracht.
  • Lichaamsverzorging: het lichaam begeleidt ons een leven lang, en Acorelle verzorgingsproducten passen zich aan aan de verschillende behoeften van uw leven.
  • Dames: Acorelle neemt de speciale vrouwelijke behoeften, die steeds weer veranderen, over in de verzorging: geuren, babyproducten of verzorging van de eerste fijne rimpeltjes.

De cosmetische producten van Acorelle zijn:

  • ECOCERT gecertificeerd
  • Cosmébio gecertificeerd