Natuurlijke cosmetica van Anthyllis

De beste ingrediënten voor je lichaamsverzorging

Het Italiaanse bio-cosmeticamerk Anthyllis biedt natuurlijke producten voor zowel baby- en lichaamsverzorging, en zonbescherming.

Per categorie shoppen

Anthyllis: 28 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Baby Anthyllis is de biologische cosmeticalijn die de hoogste kwaliteit en productveiligheid garandeert - voor het welzijn van de jongste! Bovendien worden ze, net als alle Antyhllis-producten, op een milieuvriendelijke manier getest, gecertificeerd en geproduceerd volgens de strengste richtlijnen.

De gezichtsverzorging van Antyhllis wordt gekenmerkt door zijn belangrijkste ingrediënt, het waterige extract van druivenpitten. Het is rijk aan natuurlijke antioxidanten en beschermt zo de huid tegen omgevingsstress en vrije radicalen.

De huid- en haarverzorgingsproducten van Anthyllis zijn bijzonder zacht en mild geformuleerd. Ze reinigen en verzorgen op basis van natuurlijke ingrediënten en zijn ook ideaal voor de gevoelige huid.

Anthyllis zonnecrèmes beschermen de huid op betrouwbare wijze tegen UVA- en UVA-straling met puur natuurlijke en minerale filters. In tegenstelling tot de chemische filters die worden gebruikt in conventionele zonnebrandmiddelen, dringen ze niet door de huid en zijn ze ook niet toxisch voor mariene organismen zoals koralen, vissen en weekdieren. De ecologische compatibiliteit en onschadelijkheid van Anthyllis-zonnefilters wordt bevestigd door ECOREACH srl, een uitloper van de Universiteit van Marche, en kreeg de beoordeling A+++ - het hoogste cijfer.

Anthyllis-producten zijn:

  • vrij van SLS, SLES en kunstmatige kleuren
  • getest op nikkel, chroom en kobalt
  • zonder synthetische geurstoffen
  • dermatologisch getest
  • met natuurlijke etherische oliën
  • ICEA-gecertificeerd
  • zonder dierlijke experimenten - bekroond met de Leaping Bunny