Aubrey Organics Aloe Vera Gel Puur

Een alleskunner voor haar en huid

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

De opvolger van dit product:

Aubrey Organics Aloe Vera Gel
Beschrijving

Een allrounder voor huid en haar!

Niets is beter voor in de zon blootgestelde huid dan aloë, en er is geen betere aloë onder de zon dan Aubrey's, gemaakt met 98% gecertificeerde biologische ingrediënten, plus een vleugje van ons natuurlijke conserveermiddel. Neem een fles mee in je strandtas of rugzak om de gestreste huid bij contact te kalmeren en hydrateren, en bewaar een flesje in de koelkast voor een gaaf gevoel.

De zuivere, gecertificeerde biologische Aloë Vera-gel is een van de meest effectieve producten voor lichaamsverzorging en staat vooral bekend om zijn gunstige effect op het regenereren van de huid, die is blootgesteld aan pijn, blaren, brandwonden en zweren.

Opmerking: het wordt aanbevolen het product in de koelkast te bewaren om de inhoud te sparen.

De puur natuurlijke gel van biologisch gecontroleerde landbouw is een uitstekend product om uw huid gezond te houden. Het is ook zeer effectief bij het kalmeren van een divers aantal huidproblemen:

Acne: Pure Aloe Vera Gel heeft huidkalmerende, ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen. Probleemhuid, zoals acne aangetaste huid, profiteert ook van de vochthoudende eigenschappen van de Aloë Vera-gel. Bovendien bevorderen aloë vera-enzymen dode huidcellen van de bovenste huidlaag (acne en olieachtige huid hebben meer de neiging tot hoornvorming) en stimuleren zo de groei van nieuwe cellen.

Eczeem: Vanwege de kalmerende, ontstekingsremmende en pijnstillende impulsen is Aloë Vera Gel een aan te bevelen huid die gevoelig is voor eczeem. Een huid die gevoelig is voor eczeem zal baat hebben bij de hydraterende en vochthoudende eigenschappen van de Aloë Vera-gel. Bovendien bevordert aloë vera-gel de elasticiteit, waardoor de huid minder strak aanvoelt.

Hoofdroos en jeuk: Aloe Vera Gel zorgt voor een droge en rooskleurige hoofdhuid met het vocht dat het nodig heeft. Het bevordert de bloedsomloop naar de hoofdhuid, versterkt de haarwortels en stimuleert een gezonde haargroei. Jeuk als gevolg van een droge hoofdhuid kan effectief worden verlicht door regelmatige verzorging met Aloë Vera Gel.

Droog, broos haar: Aloë vera-gel balanceert het gebrek aan vocht in droog, broos haar en versterkt de haarstructuur. Het haar is nieuw leven ingeblazen, gemakkelijk te kammen en wordt stralender.

Verzorging na de zon: de huid die wordt aangetast door zonnebrand en lichte verbranding profiteert van aloë vera-gel, omdat de regeneratieperiode wordt versneld. Tegelijkertijd helpt Aloë Vera Gel om blootstelling aan de zon in evenwicht te brengen.

Een kleine hoeveelheid grapefruitextract en vitamine E werd toegevoegd aan de Aloë Vera Gel om het behoud ervan te verbeteren

Waarom is deze aloë vera-gel zo vloeibaar ?
Aloë-Vera-Gel is de eigennaam van het ingrediënt. Er zijn geen additieven in de gel aanwezig, zoals het geval is met alle Aubrey Organics-producten, zodat het zijn natuurlijke, vloeibare consistentie vertoont (de gel-achtige structuur van de stof geëxtraheerd uit de aloëblaadjes verandert van consistentie zodra deze is gecombineerd met zuurstof).

Toepassing: De gel is een ideale vochtinbrengende crème voor elk huidtype en huidaandoening.

  • Huidverzorging: aanbrengen op een gereinigde huid. Ideaal als dagelijkse hydraterende ampul onder een dag- of nachtcrème.
  • Hoofdhuid en haarverzorging: Breng de gewenste hoeveelheid aan op gereinigd handdoekdroog haar en masseer het zachtjes in je hoofdhuid en haar. Stijl dan zoals gebruikelijk.

Alleen geschikt voor extern gebruik!

Hoofdhuidverzorging: Gels
Merk: Aubrey Organics

Recensies van onze klanten

1 recensie in het Nederlands voor Aubrey Organics Aloe Vera Gel Puur

615 recensies in andere talen

4,4 van 5 sterren
5 Sterren
638 (64%)
4 Sterren
213 (21%)
3 Sterren
86 (8%)
2 Sterren
27 (2%)
1 Sterren
30 (3%)

994 Beoordelingen
1 recensie in het Nederlands
615 recensies in andere talen