Ecologische luiers van EasyPu

Duurzaam alternatief voor wegwerpluiers

Het Italiaanse merk EasyPu heeft de oplossing voor iedereen die op een ecologisch verantwoorde manier luiers wil verschonen zonder concessies te doen aan praktische zaken, veiligheid en koelte: kleurrijke, wasbare en meegroeiende luiers . Praktisch, kleurrijk en veilig!

Marken / EasyPu

EasyPu: 2 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Easy Pu-luiers zijn het kleurrijke en ecologische alternatief voor conventionele wegwerpluiers of traditionele katoenen luiers, die veel vaardigheid en geduld vereisen om te hanteren. Het EasyPu systeem bestaat uit de broek, dankzij een ingenieus drukknop principe groeit de luier mee en past zo baby's en kinderen van 0-3 jaar en een inzetstuk. Over dit inzetstuk wordt een microvezeldoek geplaatst om de baby droog te houden.

EasyPu-luiers zijn:

  • Goedkoop en milieuvriendelijk - vermindert de ongelooflijke hoeveelheid afval veroorzaakt door wegwerpluiers en bespaart naar schatting € 1.400 die een kind nodig heeft in luiers vanaf de geboorte tot 2 jaar
  • Voor het welzijn van de baby: ze bevatten geen chemische toevoegingen, wat irritatie voorkomt. Daarnaast moeten ze bijdragen aan een beter lichaamsbeeld, zodat kinderen eerder 'schoon' kunnen worden.
  • Esthetisch en cool - verschillende kleuren, afhankelijk van je stemming!
  • Praktisch, wasbaar in de machine en sneldrogend