fushi Moringa Seed Oil

Zuivere plantaardige olie

UitverkochtWordt niet meer geproduceerd.

Vergelijkbare producten:

Acorelle SOS Olie
fushi Argan Oil

Beschrijving

De Moringa zaadolie wordt gewonnen uit volwassen Moringa oleifera zaden die rijk zijn aan vitamines en mineralen. Het heeft voedende eigenschappen en antioxiderende eigenschappen. Deze specifieke olie is geschikt voor intern gebruik en bevat 9 van de 20 essentiële aminozuren, terwijl het een rijke bron van vetzuren is - met name omega-9. Moringa-olie is een zeer stabiele olie die jaren meegaat zonder ranzig te worden. Fushi maakt gebruik van puur natuurlijke ingrediënten die afkomstig zijn uit de biologische landbouw.

Toepassing:

  • Uitwendig gebruik: het best te gebruiken op een vochtige huid direct na het reinigen. Masseer de olie in de huid totdat deze volledig is opgenomen.
  • Intern gebruik: neem 1 - 3 theelepels bij een maaltijd. Kan op salades worden gestrooid en aan smoothies worden toegevoegd.
  • Opmerking: Moringa-olie is gevoelig voor fluctuerende temperaturen en kan vrij snel stollen als reactie op temperatuursveranderingen. Plaats de fles in een pan met heet water en laat staan tot de olie vloeibaar is om te smelten.
Productsoorten: Huidverzorgingsolie
Huidtype: Geïrriteerde huid, Droge huid
Merk: fushi
Eigenschappen: Vegan, Gereduceerd plastic

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor fushi Moringa Seed Oil

1 recensie in een andere taal

4,5 van 5 sterren
5 Sterren
1 (50%)
4 Sterren
1 (50%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

2 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal