Biologische thee van Hari Tea

Hoogwaardige theemelanges voor lichaam, geest en ziel

Wellnessgevoel in een mok!
Hari Tea schenkt geportioneerde kruidenthee van de hoogwaardigste en biologisch gecertificeerde ingrediënten die invloed hebben op je lichaam en geest, en een inspirerende en spirituele werking hebben.

Hari Tea: 12 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Opgericht in 2008 en verbonden met Kundalini-yoga en traditionele kennis over helende kruiden biedt Hari Tea hoogwaardige kruidenthees die ons op vier verschillende manieren goed doen, om je sterker te maken voor de dagelijkse hindernissen in het leven.

  • Lichamelijk - Je lichaam is een tempel waar je in woont. Om het in balans en gezond te houden is je hoogste prioriteit, want alleen dan kun je een aangenaam leven leiden.
  • Geestelijk - Hier gaat het over onze cognitieve vaardigheden. Alleen een heldere geest kunnen belangrijke informatie snel samenvatten en verwerken.
  • Spiritueel - Heeft betrekking op ons vermogen om te binden: we moeten niet worden opgevat als ingekapselde en eenzame wezens, maar elk is onderdeel van een groot geheel - dit is het beeld van golven in een oceaan, de zee van het leven.
  • Inspirerend - Vraag naar de mogelijkheden. Waar halen wij onze creativiteit vandaan? Uit welke dromen?

Toch is Hari Tea niet alleen nauw verbonden met yoga, maar ook met de heelkunst Sat Nam Rasayan (Sat nam = "ziel", Rasayan = "Vloeien" ), waarmee het mogelijk is om specifiek aan je lichaam en bewustzijn te werken. Op deze manier bereik je een intuïtief leven.

Voor de heerlijke thee van Hari Tea worden uitsluitend biologische kruiden en bloemen gebruikt. Deze worden alleen grof verpletterd en gebotteld in fijne zakjes katoen. Dit dient voor het behoud van de etherische oliën en de smaaknuances - het voortreffelijke genot merk je al bij het inschenken.

De ingrediënten voor de Hari Tea-thees komen voor 100% uit biologisch gecontroleerde landbouw, dragen het bio-zegel en zijn IFS higher level- en HACCP-gecertificeerd.