De kerstmarkt is weer geopend!

De kerstmarkt is weer geopend!

De kerstmarkt van Ecco Verde heeft dit jaar weer producten geselecteerd die als cadeau kunnen worden weggegeven. Het grote assortiment biedt voor iedereen wat wils.

De kerstmarkt is onderverdeeld in de categorieën dames, heren en moeders & kinderen. Er zijn ook geschenkideeën in de volgende thema's:

Adventkalenders

Wil je thee, geuren of natuurlijke cosmetica in plaats van een adventskalender met chocolade? Geen probleem, hier vind je het. We bieden een grote selectie van alle denkbare versies van de adventskalender.

Theeblends en theesets

Wat is er ontspannender dan genieten van een warme kop van je favoriete thee op een koude winterochtend? Om ervoor te zorgen dat het theeplezier echt de juiste sfeer krijgt, vind je heerlijke kersttheevariaties en een paar theesets.

Cadeausets

Deze sets verkorten de lange zoektocht naar een geschenk - omdat een enkel geschenk vaak te weinig is of het vaak niet eenvoudig is om een geschikt geschenk te vinden.

Exclusieve geschenken

Voor al diegenen die graag exclusief geven, vindt u in deze categorie hoogwaardige cosmetica, huidverzorgingsproducten, make-up en Co.

Parfums

Van Eau de Parfum tot Eau de Toilette, u vindt alles in deze categorie met 100 procent natuurlijke ingrediënten en vele verleidelijke geursamenstellingen.

Veganistische kerstideeën

Het vinden van een geschikt geschenk voor veganisten kan lastig zijn. Bij Ecco Verde hebben we nu een zeer grote selectie veganistische cosmetica en huidverzorgingsproducten, die ook ideaal zijn als cadeau. Al deze producten zijn te vinden in deze categorie.

Cadeaubonnen

De keuze is zo groot dat je niet kunt beslissen welk geschenk de perfecte match zou zijn? Geef dan gewoon een cadeaubon en laat de ontvanger zelf iets uitkiezen!

Voel je goed

Hier vind je alles, van geurlampen tot kerstgeurmixen tot cadeausets die je eigen huis onderdompelen in een gezellige sfeer die je uitnodigt om te blijven en te genieten.

Baden & wellness

De beste manier om te ontsnappen aan de stress van het pre-kerstseizoen is om een ontspannen duik te nemen. Maar de juiste badartikelen mogen niet ontbreken. Hier vind je alles voor iedereen die van ontspanningsbaden houdt en intensief voor zijn huid wil zorgen.

Make-up

In deze categorie vind je 100% natuurlijke make-up voor alle gelegenheden, in alle variaties en kleuren. Kijk eens rond!