Intensieve verzorging met een TAUTROPFEN gezichtsolie

Intensieve verzorging met een TAUTROPFEN gezichtsolie

Ontdek het geheim van tijdloze schoonheid!

Goed verzorgd met een gezichtsolie van TAUTROPFEN

De verzorgingsroutine voor een veeleisende huid is de sleutel tot een stralend en jeugdig uiterlijk. Met TAUTROPFEN ontdek je de optimale verzorging voor je huid. De speciaal samengestelde producten hydrateren intensief, verminderen rimpels en verbeteren de huidtextuur. Elke toepassing verwent je huid met hoogwaardige ingrediënten en behoudt haar natuurlijke uitstraling.

Waarom een gezichtsolie gebruiken?

Gezichtsoliën kun je zien als intensieve verzorging, omdat ze de huid extra voedingsstoffen geven. Ze zijn bijzonder rijk, hydrateren en kunnen de beschermende barrière van de huid ondersteunen. Droge huidtypes worden optimaal verzorgd en krijgen nieuwe soepelheid, maar ook de gevoelige en rijpere huid kunnen profiteren van de verzorgende en regenererende eigenschappen.

Is dat niet te vet? Zorgt het niet voor een vettige huid?

Nee. Integendeel - de speciaal samengestelde formules op basis van puur natuurlijke ingrediënten hydrateren, brengen de talgproductie in balans en laten geen vettig laagje achter. Gezichtsoliën kunnen worden gezien als ware huidverzorgingswonderen: Ze beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, ondersteunen de huidstructuur en zorgen voor een gezond ogende glow.

TAUTROPFEN Gezichtsoliën - Speciale ingrediënten

TAUTROPFEN is bijzonder trots op de hoogwaardige ingrediënten die in hun gezichtsoliën worden gebruikt. Hiertoe behoren:

  • Squalaan: Het beschermt de huid tegen vochtverlies en laat de huid extreem zacht, zijdeachtig en niet vet aanvoelen. Als huideigen lipidecomponent wordt squalaan zeer goed verdragen.
  • Baobab: Beschermt de huid tegen transepidermaal vochtverlies. Dit betekent dat de huid minder water verliest en dus langer vocht vasthoudt. Het heeft een gladmakend effect en beschermt de natuurlijke barrièrefunctie van de huid.
  • Bisabolol: De natuurlijke grondstofbron van bisabolol is de kamillebloem. Het heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Tegelijkertijd wordt het vaak gebruikt bij irritaties en bevordert het de huidvernieuwing. Bisabolol heeft dezelfde werking als "echte kamille", maar met een veel lagere kans op allergieën.
  • DEFENSIL®-PLUS: Deze gepatenteerde combinatie van drie actieve ingrediënten beschermt de geïrriteerde huid en is ideaal bij jeukende en allergische ontstekingen. Het heeft verzachtende eigenschappen. Met zijn actieve ingrediënten helpt het de huidbarrière te versterken en opnieuw op te bouwen.
  • Wilde rozenolie: Wilde rozenolie uit gecontroleerde biologische teelt bevordert de collageenproductie en stimuleert de celvernieuwing. Als bijna geen andere olie activeert wilde rozenolie de regeneratie van de huid met haar unieke, natuurlijke verhouding van omega 3- en omega 6-vetzuren.

Een ware droom voor je huidverzorgingsroutine

Uitstekend in deze context is de Baobab Kalmerende Gezichtsolie, die ideaal is voor veeleisende huidtypes. Het is ontworpen om het huideigen herstelmechanisme te ondersteunen en de beschermende barrière van de huid te ondersteunen met een verscheidenheid aan natuurlijke actieve ingrediënten, zoals squalaan, baobabolie en bisabolol. De hoogwaardige formule voorziet de huid van voedingsstoffen en geeft het een stralende teint. De hoogwaardige olie wordt snel door de huid opgenomen, laat de poriën ademen en laat de huid niet vettig aanvoelen - waardoor het een zacht, intensief verzorgingsproduct is voor zowel 's ochtends als 's avonds.

Meer over de optimale schoonheidsroutine à la TAUTROPFEN

Er wordt een verzorgingsroutine in 5 stappen aanbevolen - afhankelijk van het huidtype, de verzorgingsbehoeften of voorkeuren kunnen stappen als optioneel worden beschouwd. Waar iedereen het echter over eens is, is dat een zachte en regelmatige gezichtsreiniging essentieel is voor een gezond uitziende en verzorgde huid. De volgende aanbeveling is gericht op veeleisende huidtypes die net dat beetje extra verzorging nodig hebben.

  • Stap 1: De eerste en beslissende stap in de huidverzorgingsroutine is een grondige reiniging. Alleen een effectieve reiniging bevrijdt het gezicht van onzuiverheden en zorgt ervoor dat de volgende stappen volledig effect hebben. Voor de reiniging wordt de milde Hyaluronzuur Gezichtsreinigingsgel aanbevolen. Het zeepvrije product reinigt de huid op milde wijze en hydrateert de huid.
  • Stap 2: Een toner bereidt de huid voor op een betere opname van de ingrediënten van de volgende huidverzorgingsproducten en verwijdert de laatste restjes talg, olie en vuil. Hier kan de milde, alcoholvrije Rose Zacht Rozenwater worden aanbevolen, die ook een lichte verzorging biedt. Vooral in de warme maanden geeft het een heerlijk verfrissend effect.
  • Stap 3: De gezichtsolie. Deze intensieve behandeling werkt diep in de huid om het vocht vast te houden en de huid er jeugdiger uit te laten zien. Gebruik de Baobab Kalmerende Gezichtsolie om je huid te voorzien van intense voedingsstoffen, hydratatie en essentiële vetzuren
  • Stap 4: Hydratatie helpt de huid haar elasticiteit te behouden voor een soepele, stralende teint. De Duindoorn Hydraterende Gezichtscrème is hiervoor ideaal. Breng de crème royaal aan om de huid intensief te hydrateren. Direct na het aanbrengen is de huid soepel, ziet er vitaler uit en is merkbaar gladder.
  • Stap 5: Oogverzorging is belangrijk om de tere huid rond de ogen te hydrateren en te voeden. De Duindoorn hydraterende oogcrème vermindert niet alleen fijne lijntjes, wallen en donkere kringen, maar verzacht ook droogtelijntjes en tekenen van vermoeidheid.