Sacha Inchi olie

Plukenetia Volubilis Seed Oil, Plukenetia Volubilis (Inca Inchi) Seed Oil

Deze olie wordt gewonnen uit de sacha-inchi, die voornamelijk afkomstig is uit de regenwouden van de Peruviaanse Andes. Traditioneel wordt de olie vermengd met meel en aangebracht bij de verzorging van de huid, maar ook om pijnlijke spieren te behandelen.
Sacha Inchi-olie is met name geschikt voor de verzorging van ontstoken, droge en rijpe huid. Het heeft sterke celregeneratieve eigenschappen en activeert de cellen en verhoogt het metabolisme van de huid en de elasticiteit van de huid. Bovendien maakt deze olie de eeltige huid glad en absorbeert snel.

Cosmetische eigenschappen:

  • optimale verzorging voor een ontstoken of droge huid
  • krachtige celregeneratie en celactiverende werking, ideaal voor een rijpe huid
  • verhoogt het metabolisme van de huid en de elasticiteit van de huid
  • maakt eelt glad
  • absorbeert snel