Lady Green Paris - Natuurcosmetica voor jonge vrouwen

Hoogwaardige verzorgingsproducten in trendy verpakkingen

Lady Green Paris - een Frans cosmeticamerk dat veel waarde hecht aan uitstekende kwaliteit. Een leuke en kleurrijke lijn van natuurlijke beautyproducten met fruitige, vrouwelijke geuren die is ontwikkeld voor de behoeftes van jonge dames.

Lady Green: 24 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Het Franse cosmeticamerk Lady Geen hecht waarde aan uitstekende kwaliteit en een positief en leuk beeld bij de jonge huid en de huidproblemen die daarbij horen. De meeste bedrijven richten hun producten op zowel jongens als meisjes, maar Lady Green heeft het initiatief genomen om hun huidverzorging te richten op de behoeftes van meisjes en jonge vrouwen, omdat de huid van meisjes en jonge vrouwen zo anders is dan die van jongens.

Lady Green is het eerste natuurlijke cosmeticamerk dat meisjes en jongedames huidverzorgingsproducten aanbiedt die passen bij hun unieke eisen. Het kleurrijke en trendy design is een echte eyecatcher en producten zijn afgemaakt met een vrouwelijke geur. Kwaliteit en effectiviteit worden benadrukt.

Het merk gelooft dat echte schoonheid van binnenuit komt, en het daarom belangrijk is om meisjes en jonge vrouwen te laten ontdekken dat schoonheid echt van binnenuit komt. Beauty gaat hand-in-hand met welzijn - als je je comfortabel voelt in je eigen huid, dan straal je dat uit.

Lady Green Cosmetics is

  • Ecocert-gecertificeerd
  • Geregistreerd en gecertificeerd bij PETA
  • Vrij van parabenen, PEG en phenoxyethanol
  • Vrij van GMO's, synthetische kleurstoffen en geurstoffen.
  • Dermatologisch getest