LOGONA Naturkosmetik

Hoogwaardige verzorging met puur natuurlijke ingrediënten

LOGONA, de Duitse pionier van natuurcosmetica biedt verzorgingsproductne voor elk huid- en haartype - 100% natuur en welzijn voor de hele familie!

Per categorie shoppen

Marken / LOGONA

LOGONA: 105 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

LOGONA, opgericht in 1975, was toen nog onder een andere naam het eerste Duitse natuurlijke cosmeticabedrijf dat consequent alle synthetische en chemische ingrediënten afwees en 100% natuurlijke verzorgingsproducten produceerde. Onze eigen kwaliteitsnormen waren extreem hoog en zijn dat nog steeds: alleen de natuur gaat in LOGONA-producten!

LOGONA was een pionier op veel gebieden met natuurlijke make-up, pure plantaardige haarverf, kant-en-klare haarkleuring in een tube zonder chemische toevoegingen, natuurlijke biologische zonnebrandcrème en natuurlijke anti-aging cosmetica en make-up.

LOGONA kan nu terugkijken op tientallen jaren bedrijfsgeschiedenis en onderzoek en op een enorm scala aan producten - van babyverzorging tot haarkleuren en make-up tot mannenverzorging, er is het juiste product voor elk huid- en haartype. Zelfs voor mensen met allergieën en de meest gevoelige huid er is een aparte productserie, de LOGONA PUR-lijn.

Om je de hoogste kwaliteit te garanderen waarop je kunt vertrouwen, zijn alle LOGONA-producten BDIH-gecertificeerd, hebben sommige het NaTrue-certificaat en/of zijn ze biologisch gecertificeerd. Veel van de producten zijn ook geschikt voor mensen met een glutenintolerantie en zijn duidelijk glutenvrij gemarkeerd.

LOGONA-producten geproduceerd volgens strikte ecologische en ethische richtlijnen en verpakt in recyclebare materialen. Verder zijn ze natuurlijk vrij van:

  • Synthetische geur-, kleur- & conserveermiddelen
  • Paraffines & andere petrochemische stoffen
  • Dierproeven
  • Genetisch gemodificeerde organismen