Biologische actieve cosmetica van NOELIE

Luxe & exclusieve verzorgingsproducten voor huid & haar

In NOELIE worden puur natuurlijke ingrediënten en de nieuwste biotechnologie op hoog niveau gecombineerd volgens het motto "Echt is het nieuwe mooi". De producten bieden cosmetica van topkwaliteit voor huid en haar - zonder compromissen.

Per categorie shoppen

NOELIE: 34 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

NOELIE, opgericht in 2019 na jaren van zorgvuldig onderzoek door oprichter Bahar Krahn, biedt hoogwaardige luxe zorg zonder mits of maar. In het besef dat echte schoonheid alleen kan ontstaan door een zorgvuldige harmonie van mens en natuur, worden alleen duurzame plantensubstanties uit ethisch correcte teelt en handel van over de hele wereld ingezameld. Geoptimaliseerd in combinatie met pure actieve ingrediënten uit biotechnologische productie, is het resultaat een hoogwaardige en buitengewone cosmetica met actieve ingrediënten van de nieuwste generatie. Water, dat normaal gesproken op de eerste plaats komt in cosmetische formuleringen, wordt bij NOELIE vervangen door verse, pure plantensappen. Dit geeft de producten een bijzonder hoge nutriëntendichtheid met een hoge mate van effectiviteit, die de huid en het haar zo goed mogelijk verzorgt.

De cosmetica NOELIE bestaat uit geselecteerde natuurlijke ingrediënten, die worden gecombineerd met hoogwaardige biotechnologische actieve ingrediënten uit diepgaande huidkennis. Als liposomale formuleringen en verwennende texturen flatteren ze huid en haar en, dankzij hun subtiele maar ontroerende aroma's, zorgen ze voor een vleugje weelde. Dit betekent dat ze elke vergelijking met andere cosmetica uit het luxesegment doorstaan. Bij NOELIE voldoen alle grondstoffen aan de hoogste eisen.

NOELIE-producten zijn:

  • BDIH COSMOS ORGANIC gecertificeerd
  • Dermatologisch & klinisch getest
  • Gecontroleerd door de Universiteit van Mainz
  • Vrij van synthetische geur- & kleurstoffen
  • Duurzaam verpakt
  • Niet getest op dieren