Omum - Biologische cosmetica perfect voor moeders

Voor welzijn tijdens en na de zwangerschap

Omum, een Slow Cosmetics merk, is ontworpen om tijdens en na de zwangerschap goed voor je huid te zorgen. Het is een bekroonde organische en veganistische productlijn voor verwachtende en jonge moeders, die zorgt voor ware welzijn. Verwen jezelf en je huid met veilig en effectieve cosmetica.

Omum: 33 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Zwangerschap verstoort letterlijk het leven - je hormonen werken extra en je wordt overspoeld met emoties, je moet beslissingen nemen en vaak je leven opnieuw af stemmen. Dit geldt ook voor je persoonlijke verzorging. Omdat door de fysieke veranderingen de huid van aanstaande moeders speciale aandacht en verzorging nodig heeft - huidveranderingen door hormonen, droogheid en gevoel van spanning en niet te vergeten: striae! Bovendien moet de zorg 100% veilig en natuurlijk zijn - voor moeder en baby!

Met de positieve, veilige en effectieve zorg van Omum zit je zeker veilig: gemaakt voor deze uitzonderlijke situatie, speciaal afgestemd op de behoeften van de huid van zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven:

Omum heeft expertise opgebouwd op het gebied van zwangerschap en stelt vandaag alle vrouwen in staat om hun welzijn met vreugde en welwillendheid te bevorderen.

Omum biedt:

  • Gecertificeerde natuurlijke cosmetica gemaakt van puur natuurlijke ingrediënten en zonder overbodige componenten
  • Voedingssupplement zonder toevoegingen of hulpstoffen
  • Frans merk dat in het land wordt geproduceerd
  • Veganistische formuleringen
  • Producten die kunnen worden gebruikt vanaf de eerste maand van de zwangerschap en die ook geschikt zijn voor borstvoeding