Franse navulbare cosmetica van ZAO

Exclusieve decoratieve cosmetica in tijdloos mooi bamboedesign

ZAO - essence of nature: hoogwaardige decoratieve cosmetica in tijdloos mooie en navulbare bamboe etuis. ZAO is het eerste navulbare make-up merk dat 100% natuurlijk is en bovendien gecertificeerd volgens de strenge richtlijnen van ECOCERT.

Per categorie shoppen

ZAO: 103 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Onze toewijding aan het verenigen van gecertificeerde biologische make-up met een verpakking die elegance en moderniteit uitstraalt, heeft ZAO gekozen voor het natuurlijke en snelgroeiende wonder van bamboehout. Bamboe, als onbetwiste kampioen in CO2-omzetting, vormt de basis voor onze productverpakkingen, waardoor ZAO trots kan zijn op een uitzonderlijk lage CO2-voetafdruk.

Onze zorgvuldig geselecteerde bamboesoorten groeien onder een hoogte van 1000 m en zijn bewust niet op het menu van bedreigde panda's te vinden. Bij ZAO gaan we verder dan alleen biologisch; we streven naar harmonie met de natuur en het behoud van ons milieu.

Kies voor ZAO, waar biologische schoonheid hand in hand gaat met ecologisch verantwoorde elegantie. Ontdek onze collectie en draag bij aan een stralende, natuurlijke toekomst.

Ontdek ZAO vandaag nog. Natuurlijk mooi, van binnen en van buiten.

Dit zijn onze favoriete ZAO producten

Eyeliner Brush - geschikt voor gevoelige ogen

Refill Concealer - kalmerend en voedend

Refill Compact Powder - voor een matte teint