Organic Surge - Natuurcosmetica uit Groot-Britannië

De beste vriend van je huid! - Gecertificeerde natuurcosmetica van het Britse merk Organic Surge verwent en verzorgt de huid. Eenmaal gebruikt, voor altijd onder de indruk!

Organic Surge: 1 Product

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Organic Surge brengt de levendigheid en de voordelen van de natuur in ons dagelijkse leven. De producten zijn zo individueel als ons zelf en combineren natuurlijke recepten met liefdadige ideeën. Organic Surge heeft zich als doel gesteld om het leven beter te maken, waar het maar kan. En dat begint bij iedereen zelf. Daarbij komt, dat de ziel van Organic Surge sinds vele jaren bij goede doelen en handgemaakte producten ligt.

De cosmetica van Organic Surge houdt van je huid en overgiet het regelrecht met natuurlijke, intensief voedende inhoudsstoffen en zachte geuren van essentiële oliën. Ze geloven dat het leven vol met verrijkende ervaringen zit, dat is onderdeel van de bedrijfsfilosofie.

De producten zijn bijzonder mild en zacht voor je huid, zodat ze geschikt zijn voor een gevoelige huid en ook voor kinderen vanaf twee jaar. Voor kleinere kinderen en baby's is er een speciale baby-lijn. Tot op het individuele product zijn alle cosmetica vrij van dierlijke grondstoffen en daarmee ook optimaal te combineren met een veganistische levensstijl.

Organic Surge-producten zijn:

  • EcoCert-gecertificeerd
  • Vrij van synthetische kleur- en geurstoffen
  • Zonder parabenen, siliconen, SLS, SLES & PEGs
  • Kleine GMO
  • Proefdiervrij
  • Klinisch & Dermatologisch getest