Tadé Pays du Levant - Natuurlijke cosmetica

Gecertificeerde traditionele zepen, verzorgingsproducten & duurzame accessoires

Tadé Pays du Levant biedt handgemaakte zeep, toiletartikelen en accessoires van hoge kwaliteit. De kern van het assortiment bestaat uit twee ambachtelijke producten die nog in ambachtelijke vorm met de hand worden gemaakt volgens de originele recepten: Aleppo en Marseillezeep.

Tadé Pays du Levant: 21 Producten

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Het merk Tadé Pays du Levant werd geboren in 1995 toen een gepassioneerd historicus het Midden-Oosten ontmoette. De legendarische zeep van Aleppo, gemaakt van olijfolie en laurierolie en de voorouder van de Marseillezeep, komt uit de traditionele Levant, de bakermat van de mensheid.

Betoverd door de kunst van het oosterse bad, werden niet alleen hoogwaardige, verzorgende zepen geproduceerd, maar werd het assortiment ook met accessoires uitgebreid.

Tadé Pays du Levant zet zich volledig in voor eerlijke handel en werkt volgens strikte ethische richtlijnen. De partners van het bedrijf zijn ambachtslieden die profiteren van het gelijkwaardige en duurzame partnerschap.

De pijlers van het bedrijf:

  • Solidariteit: In de eerste plaats samenwerken met de meest achtergestelde producenten in een solidaire benadering van duurzame ontwikkeling.
  • Eerlijkheid: Contractueel overeengekomen prijzen die een eerlijke vergoeding voor de producent garanderen.
  • Directie: Creëer een zo direct mogelijke relatie tussen producent en consument, met een zo groot mogelijke marge voor de producent.
  • Waardering: Het lokale potentieel benutten door gebruik te maken van bestaande natuurlijke grondstoffen en ambachtelijke kennis.
  • Transparantie: Consumenten voorzien van alle informatie die ze nodig hebben om doordacht en verantwoord te kunnen kopen - dit bevordert culturele uitwisseling en respect voor producenten.
  • Waardigheid: Een overeenkomstig en regelmatig inkomen voor het werk in alle productiestappen. Elke vorm van slavernij of dwangarbeid, vooral kinderarbeid, wordt rigoureus afgewezen.

Tadé Pays du Levant is actief betrokken bij ontwikkelingshulp op lange termijn, rekening houdend met de ecologische, economische en sociale omgeving van de betrokkenen - voor eerlijkere handel!