Natuurlijke cosmetica van TAUTROPFEN

Gecertificeerde natuurlijke cosmetica die werkt. Drup voor drup.

Ontdek de natuurlijke verzorgingslijnen met hoogwaardige en geselecteerde ingrediënten. De verzorgingsproducten van TAUTROPFEN bevatten alle belangrijke ingrediënten waaruit een goede en doordachte verzorgingsroutine bestaat - van reiniging tot crèmes en serums tot verzorgende oliën. De lijnen zijn afgestemd op de verschillende huidbehoeften en voorzien de huid van alles wat ze nodig heeft.

Marken / TAUTROPFEN

TAUTROPFEN: 18 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Alleen de beste natuurlijke grondstoffen worden gebruikt: Planten, kruiden en essentiële oliën uit gecontroleerde biologische landbouw en gecertificeerde wildverzameling. Aangevuld met het bronwater uit de eigen bron, diep onder het zwarte woud, combineert Tautropfen het beste van de natuur in lichte, verse emulsies, rijke crèmes en luxe lichaamsverzorgingsproducten. Tegelijkertijd houdt Tautropfen zich afstandig van materiaal waar dieren voor dood zijn gegaan. Het beschermen van menselijke habitats en bedreigde dier- en plantensoorten zijn een speciale reden voor zorg voor Tautropfen. Daarom steunt Tautropfen - a drop of paradise, omgevingsvriendelijke programma's en socio-ecologische projecten over de hele wereld.

Tautropfen heeft historische beautyrituelen en geheimen van elk continent op aarde herontdekt. Duik in de wereld van Tautropfen en ga mee op een unieke reis van de zintuigen, naar verre oorden.

De ultieme ervaring van natuurcosmetica.