Natuurlijke cosmetica van TAUTROPFEN

Druppel voor druppel afgestemd op individuele huidbehoeften

Marken / TAUTROPFEN

TAUTROPFEN: 17 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Opgericht in 1980 door twee "hippiekinderen" die eerder tevergeefs hadden gezocht naar natuurlijke huidverzorging. Het idee: pure en duurzame huidverzorgingsproducten creëren die onvervalst en zacht geproduceerd zijn om mensen het beste van de natuur te geven voor hun huidverzorging. Met ingrediënten die veilig zijn voor lichaam en geest. Uit dit idee is een bedrijf geboren: TAUTROPFEN.

Alleen de beste grondstoffen uit de plantenwereld met hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten, bij voorkeur uit wilde verzameling, gecontroleerde biologische of Demeter teelt, worden gebruikt voor de 100 procent natuurlijke gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten van TAUTROPFEN. Innovatieve biotechnologische formuleringen garanderen oplossingen die perfect zijn afgestemd op de individuele behoeften van de huid.

Het vermijden van dierlijke extracten, parabenen, siliconen, microplastics, aardoliederivaten en synthetische kleurstoffen is een topprioriteit voor TAUTROPFEN - het merk ondersteunt ook verschillende internationale duurzaamheidsprojecten. De productie vindt uitsluitend plaats in Duitsland.